Allt har ett slut..

Idag hände något som fick mig väldigt upprörd och skärrad. Jag körde längs rakan på Hissmofors, ser en bil komma vid en utfart, ser den stanna till men när jag börjar komma väldigt nära är den påväg att köra ut. Tjejen som kör bilen tittar åt andra hållet, ska passera mitt körfält för att komma ut på rätt sida av vägen, och hon upptäcker inte mig. Jag kommer för fort och även fast allt händer väldigt fort kommer jag ihåg varenda detalj. Hennes bil är fem millimeter från min passagerarsida när jag passerar, hade hon inte bromsat precis när jag kör förbi hade min bil förmodligen fått snurr för att sen volta runt ett par gånger. 

Det gick för fort och var alldeles för nära. Skakade som ett jävla asplöv när jag väl kommer hem, har fulla kroppen med adrenalin. Länge. När det väl släpper brister allt. Jag börjar storböla, Junior kommer kutande för att slicka mig i ansiktet och lugna mig. Och det tar ett bra tag.

Det gick bra, men hade hon inte bromsat i sista sekund hade jag nog inte skrivit det här nu. Änglavakt eller ren jävla tur? Det vet jag inte. 

Hopptävling i Ånge

Haft en underbar dag tillsammans med Honey, Mia och ett kul gäng med riktigt härlig stämning. Tack alla och även stort grattis till Linnea som tog hem två vinster! Wiho! :) 


Back in business?

Jag jobbar, tränar hundarna, rider kusen, tar hand om hus med gård och sen är det inte så mycket tid eller ork över för något annat. Trött blir man, och jag har så himla mycket att göra men kommer inte riktigt till skott med något av det. 


Gårdagen bjöd dock på en fantastisk ridtur med mina fina prins, som var supertaggad och helst hade sprungit hela vägen runt.

Idag var vi till stan och köpte en bil, en blå passat som J måste ha för att pendla i nu när han åker så långt varje dag. Vi sålde bussen igår, eftersom den dels var påväg att rasa, dels att den blev pucklad av ett vägräcke förra veckan och dels funkade den inte för oss alls. Ska lägga upp bild på den nya någon gång.. 

Nu, städa upp hemma. Det behövs.. 

Livet

Ja livet rullar på. Händer rätt mycket men samtidigt ingenting. Just idag är jag svintrött. Första dagen tillbaka på fresks. Gjorde en väldigt effektiv timme på GP, for över på fresks och fick vänta nästan en timme innan jag kunde börja jobba. Teknikgubbarna har vetat att jag skulle börja i över en månad, ändå är ingenting klart.. Aja.. 


Igår tog vi första cykelturen med Junior. Han var jätteduktig men fattade inte direkt att man inte kan busa med matte som satt på cykeln. Dock blev hela familjen riktigt trötta efter den korta turen. 


Nu håller jag på med matlagning och ska snart pillra mig ut med hundarna, efter det väntar en ridtur på skrutten min. Hoppas jag orkar med allt.. Puss. 


Hanna

Hanna
med Jimmy, Joppe & Junior
är ingenting utan er.