Förändringar är bra ibland!

Oj! Tittade precis på klockan och fick en chock. Har donat med bloggdesign och koder sen 21 tiden, trodde aldrig att klockan var så här mycket. Haha. Borde ha somnat för länge sen, men så är det när man fastnar i något. Har bläddrat igenom en mängd bilder ikväll och jag vet bestämt nu att det här är min favoritbild.
 
Sommar, klarblå himmel, sol, häst, kärlek, barbacka, frihet, känsla, lycka.
 
 
Måste verkligen släpa mig från soffan till sängen nu för att prata en sista gång med hjärtat (♥) innan det är dags för mig att somna. Förhoppningsvis drömma något mysigt för att sen vakna helt utvilad imorgon. Godnatt! 

Sovmorgon.. Mmm..

Tog en rejäl sovmorgon idag med, klev inte ur sängen förän vid 12 tiden. Men jag tänkte inte ligga och slappa hela dagen, nu har jag precis bytt om och ska fara iväg på gymet. Efter det ska jag iväg till mamma för att färga håret och få go´mat. Även hjälpa lillasyster med sina naglar, hon måste få vara fin när hon ska åka iväg till sin pojkvän. 
 
9 dagar kvar tills jag får träffa min fantastiska man igen, längtar ihjäl mig. 
 

Lördag

Dagen har spenderats med mamma och lillasyster. Jag fick hjälp att kolla kartor och försökte mig på att förstå pappa's GPS inför min långa resa. Jag tror jag har rätt bra koll på vart jag ska svänga och så nu, haha. Blev också bjuden på en fantastisk middag. 
 
 
Följde med Andreas på bio för att se Iron Man 3, den var grym. Rekommenderas starkt. 
 
 

Haha, alltså igår. Vilken jävla dag.

Jag sa upp mig från jobbet, och är väldigt nöjd över mitt beslut. Slutdiskuterad. Punkt.
 
Igår var jag iväg och tränade, äntligen funkade roddmaskinen igen. Dock hade jag hunnit fått sån träningsvärk under dom dagarna den inte fungerat, så det gick inget vidare ändå. Men det övriga gick fint, känns bra när man hela tiden kan öka nivåerna på övningarna. 
 
Vet inte hur jag ska beskriva gårdagen riktigt, haha. Middag hos svärmor, en tripp till Torvalla, stå ut med fulla människor, umgicks med Andreas, nostalgitripp med gamla minnen och Eddie Meduza. Jag hade faktiskt kul, och det är bättre än att vara hemma i min ensamhet. 
 
Idag tog jag sovmorgon, så ligger fortfarande i sängen. Nice vill jag lova. 
Snart upp för att äta något och sen pillra sig iväg på gymmet. 
 
10 dagar kvar..
 

Det där med rubriker

Just nu är jag bara en jävla tröttmössa. Skulle jag slappna av när jag står upp så skulle jag lätt somna, och jag skulle inte vakna av att fara i golvet heller. 
 
Molly fick åka hem idag, även fast jag egentligen inte ville det. Men det var för att jag skulle arbeta. Efter arbetet hamnade jag återigen på gymet. Första gången jag åkt och tränat efter klockan 22 och det är folk där, förutom mig alltså. Hoppsan hejsan! 
 
Jag saknar fan ihjäl mig efter min älskade man. Hade behövt han när jag vaknade imorse, vid frukost, när Molly åkt hem, innan jag skulle jobba, när jag kom hem ifrån jobbet, på gymet, i duschen och nu i sängen.. Ja man behöver inte vara ett geni för att förstå vad jag menar. Men nu är det bara.. 12 dagar kvar innan jag åker upp! Det ska bli heeeeelt fantastiskt.
 
Dags för Hitta nemo, undrar om jag hinner starta filmen? 
 

Underbara minnen!

Jag tittar på gamla bilder och vill nästan gråta. Jag saknar sommaren. Jag saknar studenten med alla galenheter. Jag saknar Missen och Tessan. Jag saknar tiden med er, den var fantastisk. Jag vet att livet går vidare, men det var nog den roligaste tiden i mitt liv. Jag skrattade tills jag grät, nästan varje dag. Tack mina damer! Ni var och är helt underbara. 
 
 
 

Lagom mycket att göra

Började dagen med att vakna långt innan klockan tänkt få för sig att ringa, vilket händer mer sällan är världskrig. Fick sakta suga i mig en kopp te för att sen gå ut med min mystjej Molly. Det blev frukost och någon timme senare for vi till mormor, morfar och Ludde (deras dvärgpudel) för att hälsa på. Vi fikade, pratade och gick en promenad med hundarna. 

Gammal bild på sötnosarna.
 
Det blev middag och en massa mys, sen lämnade jag Molly hos lillasyster för att åka på gymet igen. Idag gick det svinbra, förutom att roddmaskinen fortfarande är trasig. Laga den någon, tack! 
 
Sen hämtade jag Molly igen, for hem för en snabbdusch och vidare till mitt fina par Camilla och Larsa. Deras snart 1åriga lillhund Harry var på Molly konstant och ville leka, hon vägrade till en början men lessnade på han efter ett tag och busade lite. När vi kom hem tvärslocknade hon i bädden, jag hann inte ens ta av henne halsbandet. Haha. 
 
Snart dags att sova så jag orkar med morgondagen, då ska jag lämna tillbaka Molly (snyft) och sen arbeta. 

En bra tisdag

Har haft en lång men väldigt mysig dag. Har hunnit med all tvätt, inklusive vikning, promenader med Molly, mer mat än vanligt, bakning, träning på gymmet och massa mys. Jag och Molly tog en lite längre promenad idag, kanske blev lite för långt för Molly då hon var väldigt trött sista biten och tvärslocknade på köksgolvet när vi kom tillbaka. 
 
Haha, hon är för söt. Jag nös alldeles nyss och då kom hon för att titta så jag är okej. Varje gång man nyser eller hostar kommer hon för att "trösta" en, min fina mystjej. ♥
 
 
Det var en väldigt fin dag för promenad. Nästan all snö är borta nu.

Fick även kaffebesök av Andreas, alltid lika trevligt. Synd jag inte hunnit baka innan han kom. Men det blev i allafall Ryttarkakor lite senare. Man får synda så länge man tränar, och det har jag gjort idag. Lämnade Molly hos lillasyster under den timmen jag var på gymmet, för fick lite ont i hjärtat av tanken på att hon skulle behöva vara helt ensam. 
 
 
Nu blir det sängen, är himla trött. 

Snart natt, igen.

Nu ligger lillsnarkarn och sover i sin bädd. Jag sitter här brevid med datorn och väntar på att tvätten ska bli klar. Sen ska jag nog också lägga mig för att sova. Är trött och imorgon blir det tidig morgon så man hinner med något vettigt.  
 
Jag saknar min fina man också, önskar att han kunde komma hem och sova med mig. 
 

Dagen på stan med mormor var kanon, hon var tacksam och nöjd över allt jag gjorde för henne. Vilket utan tvekan är det bästa man kan få höra en dag som den här. Hon hittade sin nya sommarjacka plus lite andra fina tröjor och som tack bjöd hon på fika. Fick mig även ett par nya sommarsulor, svarta tygskor. Yesbox, nu får det gärna bli torrt. 
 
 
Efter några timmar på stan for jag till MajBritt och plockade upp min älskling, Molly. Vi packade in allt i bilen och sa hejdå, väl hemma låg vi på mattan i köket en lång stund och bara myste. Hon är min tills torsdag och det känns helt fantastiskt. 
 
Vi tog en eftermiddagstur i skogen också. Molly for fram över snön på rygg?!.. Haha. Hon sprang och kastade sig själv över snön så hon gled fram. Gnussade pälsen i den lilla snön som är kvar och sprang som en tok av lycka, fram och tillbaka. Det var så otroligt härligt att vara tillbaka i skogen, det händer inte så ofta när jag tar promenader själv. Jag va helt lyrisk av lycka jag med. Länge sen jag kände mig så glad och fri. 
 


 
Längtar till imorgon, då fortsätter skogspromenaderna. Men idag hade jag helt fel skor, så fick ta av mina blöta strumpor (som hamnade längst fram som en knöl i skorna) och stoppa dom i fickan, Haha. Imorgon blir det bättre skor och en ännu lite längre tur. Mer lycka.
 

Antingen vill man, eller inte

Har inte haft några toppendagar, men jag överlevde. Tränade fem dagar i veckan, vilket känns som en toppenstart inför framtiden. Fortfarande klen med maten, men det löser sig nog. 

Tog sovmorgon idag eftersom det blev väldigt lite sömn natten innan. Skönt! Nu börja göra sig klar för att plocka upp mormor. Har lovat att ta med henne till stan så hon får handla ny jacka. Härligt med lite sällskap, och om jag känner min mormor rätt så kommer vi att fika. Hehe.

Där är mitt hemliga projekt. Jag är tillbaka som blond och stormtrivs. Eller egentligen är jag lite orange, men eftersom mitt hår måste få näring innan jag kan bleka en gång till så kör jag inpackningar plus silvershampoo så länge. Trodde det skulle vara mycket svårare att gå tillbaka som blond efter att ha varit rödhårig, men det gick bra. 

Nu måste jag kanske kliva upp ur sängen och fixa mitt blonda hår, wiho.

 

Lost your power over night some how.
Better see it ain't gonna be like it used to be.


ICA Maxi

Sitter på en stenhård träbänk på ICA Maxi och inväntar morsan. Det är värt att sitta här länge och vänta, för vi har nyss varit i stan där mamma varit snäll och spenderat pengar på mig. Bild på alla sakerna kommer kanske när jag kommer hem.

Nu, återgå till att sitta på bänken snällt och vänta. Kanske även börjar samtala med gubben brevid.


ps. mitt hemliga projekt fortsätter när vi kommit hem till mamma.

Godnatt del. 2

Ligger i sängen och hackar tänder. Har spenderat eftermiddagen plus kvällen med mamma och lillasyster. Blev bjuden på middag och tog hand om disken. Mamma fick ett extra uppdrag som för tillfället är hemligt, bara för att öka spänningen. Imorgon fortsätter uppdraget och när det är klart kommer jag avslöja vad det är.. Hehe. Sen tittade vi på filmen John Carter och myste i soffan (en väldigt bra film enligt mig).
 
Det blåste storm ute när jag skulle åka hem, så med blött hår och frost på rutorna blev jag frusen. Därför ligger jag nu i sängen, fryser och saknar min käraste J. Alltid den där varma kroppen som man kan krypa nära och snusa på. Men ska i vilket fall försöka sova nu, så jag orkar med morgondagen. 
 
Godnatt! ♣ 
 

Fredag, ja?

Sitter just nu med hårinpackning, ska alldeles strax kliva in i duschen och tvätta resten av kroppen efter att ha varit på gymet. Tredje dagen jag tränar den här veckan och det känns det bra. Det var ju ett tag sen jag var där sist. Men skönt att ha något som tar en stund nu när jag är så mycket själv. Där slipper jag tänka på hur mycket jag saknar J. 
 
Efter dusch ska jag göra mig i ordning för middagsbjudning hos min mamma och senare myskväll med lillasyster. Det ska bli riktigt härligt att bara slappa, titta på film och ha någon att skratta med. 
 
Ha en bra fredagkväll! Puss

Bara 19 dagar kvar!

 
 
 
Dagen var skit, tills nyss. Var tvungen att kliva upp satans tidigt för hade blivit bokad jobb från 7.00 till 16.00. Allt krånglade och jag var bara less. Nöjd över att få sluta en timme tidigare, tur man är effektiv. 
 
 Men pratade med hjärtat ikväll och vi kom fram till att jag ska åka och hälsa på honom. Wiho! Har bestämt datum när jag ska åka dit, men inte när jag ska åka hem. Jag kommer nog inte vilja lämna kvar honom när jag väl kommer dit. Och nu längtar jag fan ihjäl mig, räknar timmar, minuter och sekunder nästan.. 19 dagar kvar tills jag sätter mig i bilen och åker 50 mil för att få pussas!
 
 
Har även börjat prata lite om sommarens planer och hur exalterade vi är över våran bebis som kommer förhoppningsvis kring semestern. Frågade Pia idag, men tyvärr har inte Strega börjar löpa ännu. Men vi väntar tålmodigt.. och längtar. ♥ 
 
 
 

Slut för idag

Har inte gjort speciellt många knop idag. Låg i soffan från åtta imorse till strax efter två, bara slötittade på tv:n under min mysfilt. Gjorde några matlådor åt hjärtat som ska skickas med en budman på fredag, önskar jag kunde åka till honom och lämna dom själv. Men 100 mil tur och retur kändes lite väl långt för en puss. 
 
Nu har jag nyss duschat efter att ha varit på gymmet. Gick inte lika bra idag som igår, men kan bero på att jag kände lite smärta i mina muskler. Lustigt? 
 
Sova nu och ladda batteriena inför en hel jobbdag imorgon.
 

Bloggverkstad

Har spenderat halva dagen med att göra om bloggen, blev bara nöjd med headern så arbetet fortsätter. Men för att den här bloggen inte ska bli helt fuck'd up så kommer jag göra ändringar på min "testblogg". Därför skiter jag i den här så länge. 
 
Ska ta mig iväg och träna ikväll tänkte jag. Sällskap någon? 
 
 

Nu är det dags att sätta igång, träna!

Det är sent, för sent egentligen. Men jag har lyckats städa insidan av bilen idag, wiho. Kastat ut alla mattorna, skurat av dom, dammsugit både golven plus sätena, putsat och finputsat bort allt damm. Även hängt in en ny doftgrej, en rosa sko. Väldigt sött och luktar gott! 
 
Fick besök mitt i min ensamhet på kvällskvisten också. Härligt när man fick bjuda på lite kaffe till Andreas och Pär som kom direkt ifrån garaget. Tog en sväng på affärn med Andreas också. Behövde ju faktiskt handla juice.
 
Efter att absolut hela dagen hade gått kom jag på att det var dags för att sparka mig själv i arslet så jag tog mig iväg på gymmet. Lagom tid där vid 22 tiden. Det var tomt och läskigt att vara där helt själv i mörkret. Speciellt eftersom lyset slocknade när jag sprang på bandet längst mot väggen. Rörelsedetektor. 
 
 
Nu jävlar är det dags att sätta igång med träningen på allvar. Jag har ändå ingenting att göra när jag inte jobbar, eftersom mannen inte är hemma. Snyft.    Jag har satt upp en målvikt, inte för att det är speciellt många kilon men det kan vara bra för att även nå den konditionsnivån jag vill komma upp i. För som det är nu gruvar jag mig att gå en trapp på sex trappsteg. Får mjölksyra av att bara tänka på det...
 
Jag tränar inte för att bli någon muskelknutte. Bygga muskler är inte min grej. Jag vill bara slippa skämmas över min kondition. Och jag trivs bra med min kropp i övrigt. 
 
Nu, sova. 

Världens längsta dagar

 
Sitter för tillfället och tittar på Kärlek på menyn, en film som går på tv:n. Jag har sett den förut, men det kvittar nog vilken film jag hade tittat på. Har koncentrationssvårigheter kvällar som den här. 
 
Finns inte så mycket spännande att berätta, jag vet inte ens varför jag skriver just nu när allt jag vill göra är att gnälla, skrika och gråta. Töntig tjej som känner sig fruktansvärt ensam. Tänker skita i allt, hej!
 

Jag hatar måndagar

Vid 8 imorse kom Jocke förbi och hämtade Jimmy, dom sitter nu i en bil på väg till Skellefteå. 50 jävla mil bort. Jag är fullständigt deprimerad och vill lägga mig i sängen för att sova bort åtminstone 20 av dom 45 dagar som han ska vara borta. En och en halv månad ska jag behöva sitta här i soffan, göra slitmärken och prata med mig själv. Kommer bli knäpp. 
 
Har åtminstone lyckats få på mig ett par byxor och satt upp håret för att fara på jobbet. 
Längtar lustigt nog tills jag kommer hem, så jag får sörja ifred. 
 
 
Den som förväntar sig glada och lyckliga inlägg för tillfället är på helt fel blogg.
 

Cane corso

Haha, hahaha! Hittade en toppensida som va hur rolig som helst! 
 
 

Hur det är att ha en Cane Corso och möta andra människor!

Är den farlig?
Absolut! Det är därför som jag är ute och går med honom på offentlig plats.

Vad är det för korsning?
Storgatan och Torggatan tror jag. (Eller vilka gator man nu är i närheten av).

Vilken stooor hund!
Nej! Det är bara en synvilla. Han är egentligen bara 20 cm hög och väger 5 kg. Det är typiskt för rasen att se större ut än dom är.

Det var en fin boxer/blandras/ Grand Danois/ labrador/ kamphund/ bulldog osv
Var? (Sedan vänder man sig om och tittar efter den påstådda hunden).

Vad använder man dom till?
Oavlönad städhjälp. Jobbar för mat och husrum. Väldigt praktiskt.

Dräglar dom inte mycket?
Jo, vi går alla med vadarstövlar hemma.

Är dom verkligen samma ras alternativ far och son? Dom har ju inte samma färg!
Jäklar! Har dom inte? Då har jag blivit lurad!

Sådana där kamphundar borde förbjudas!
Jag tycker att självsäkra förståsigpåare utan kunskap i ämnet borde förbjudas.

* Vilken best!
Det är ingen best. Det är en hund. 

Det är ingen mastiff. Mastiffer är gula.
Han är egentligen gul. Jag har bara lackat om honom för han matchade inte soffan hemma.

Hur mycket äter en sån stor hund?
En balja med rotmos och en kull med smågrisar per dag så håller han sig lugn.

Vad är det där? (Sedan pekar dom på hunden)
Ja du! Om jag det visste. Jag köpte honom som en undulat, men sedan var det något som gick fel.

Efter att man har, mycket noga, fått förklara att det är en Cane Corso så får man svaret:
– Nähä!!!
Nä, jag skojade bara. Det är en rakad kungspudel.

Vad är det för ras?
En Cane Corso.
Vad?
En Cane Corso, en italiensk mastiff.
Va?
En japansk ninja gris som är på jakt efter folk som inte lyssnar och tänker.

Vilken ful hund!
Dina föräldrar verkar inte göra så vackra barn dom heller.

Dom där är inte godkända.
Haha! Fanken vad jag har lurat till mig rosetter på utställningar då.

Varför ska man tvunget ha en sådan stor hund?
För att jag har försökt med små, men jag tappar bara bort dom mellan soffkuddarna.

Vad ska han bli när han blir stor? (Pekar på valpen)
Jag tror att han ska fortsätta med att vara en hund. Fast lite större än vad han är nu.

En sådan hund hade vi när jag var liten.
Jaha! Var i Italien växte du upp?

Är den verkligen rasren, den där?
Jepp! Jag badade honom själv igår.

Fäller dom?
Nej, vi klipper dom två gånger om året precis som man gör med får.

Bits den?
Nej, han hugger bara besinningslöst ett par, tre gånger. 

Är din hund en shar-pei?
Ja, fast jag har strukit honom dagen till ära.

Vad ska den där blir när den är klar?
En tjälknöl hade jag tänkt mig.

Det är lite mastiff i den där va?
Nej, men det är ganska så mycket tax.

 


Fullspäckad torsdag

Ja ännu är dagen inte slut och jag har hunnit med massor (enligt mig).
 
• Städat åt Bamse.  • Plockat undan all disk.  • Torkat av lite i vardagsrum/toalett.  
• Dammsugit alla fyra rummen.  • Burit ut påskriset (på tiden kanske).  
• Plockat undan alla kläderna i sovrummet.  • Bäddat.  • Hämtat ut Jimmy's paket.  
• Handlat.  • Eh, ja det var nog allt..
 
Just ja! Fixat naglarna har jag också hunnit med. 
Och nu är det dags att göra middag, pizza blir det. Degen är köpt i en otroligt lätt förpackning och toppingen kommer bestå av sånt jag har hemma. Riven ost, salami, bacon (viktigt), paprika, färsk tomat och chaminjoner. Gött!
 
Sen är det bara att vänta..

Äntligen torsdag!

För två dagar sen laddade jag ner Röjar Ralf för har velat se den sen trailern kom ut, men så ringde jag J och fick en rejäl utskällning för att jag tänkte titta på den utan han. Så nu, när jag väntat en hel evighet är det snart dags. Ikväll ska jag både få titta på filmen och kramas med min man. Toppen! 
 
 
 
 
Jag fick för mig att sätta upp insynsskydd på ett av våra vardagsrumfönster igårkväll. Gör ofta impulsgrejer på kvällarna, förmodligen för att slippa gå och lägga mig. Men eftersom den första jag satte upp gick sönder och jag bara blev förbannad, så rev jag ner den. Men försök två gick väldigt mycket bättre. Bevis, såklart: 
 

Skönt att få det avklarat, så slipper lastbilschafförerna köra av vägen varje gång jag råkar gå förbi fönstret i underkläder.     Idag ska jag plocka ihop hemma, hämta ut paket, hänga undan lite vinterkläder, städa ur bilen och eventuellt sätta på mörkläggning på bilrutorna (nu när jag vet ungefär hur jag ska göra..). 
 
Puss

På tal om tapetklister..

 
Jag undrar vem som har skickat den här till mig? Haha. Jag saknar min J.
Dags att sova för länge sen, men som vanligt är jag en aning långsam.
 

Djur, djur, djur

Typiskt mig att sitta och gråta till Djurakuten på 3an. Inte bara när det är sorgligt utan också när ägarna får tillbaka sina djur, det kvittar om dom gråter för jag gråter ändå. Mesig har man blivit på äldre dagar.
 
Ja men igår var jag iväg till Lotta's stall för att ta en ridtur på unghästen Cartago. Var nervös från början, trodde först att det berodde på att jag fastnat lite för mycket i att det är en unghäst. Han som är så otroligt lugn och fin. Men kom till slut fram till att det inte sitter i hästen, för jag har aldrig varit nervös för någon häst innan, utan att det är Lotta. Lotta är ridinstruktören jag haft från då att jag började rida. En helt fantastisk människa. 
 
Det kändes nog som att jag hade oerhört höga krav för att göra allting rätt inför Lotta, men hon var som vanligt duktig på att prata mig till rätta.
 
Efter jag lugnat nerverna och fått longera Cartago så tog vi en ridtur, väldigt lugn med bara skritt och trav. Han var helt underbar, jag ville nästan gråta av lycka när jag fick känna på hans trav. Vilket otroligt steg han har! Rena drömmen.. Han kommer bli en så himla fin ridhäst.
 
Ovant med ridkläder, och titta vilken fin prins!
 
Nu ska jag kolla om det finns fler avsnitt med djurakuten på nätet innan jag tar mitt kvällssamtal med hjärtat, som förövrigt kommer hem imorgon. Så himla skönt! En dag extra att umgås. Så sammanlagt tre dagar att mysa och pussas innan han åker igen.. 
 

Stabilt sängläge

Ja det stämmer, jag ligger fortfarande i sängen. Det är absolut ingenting annat än en ren protest över att behöva vara ensam. Jag tvärvägrar kliva upp bara för att göra frukost till en person (mig alltså) och sen ingenting mer. Jag har säkert missat finaste vädret den här veckan, men det kvittar.
 
Tänker titta på Berättelsen om Pi och sen fortsätta ligga här tills någon ringer och efterlyser mig.. Tisdag.. Bara tre dagar kvar.
 
(bild från en annan gång jag hade protest)
 

Måndagkväll

 
Färdigjobbat och även hunnit med att fika, så nu sitter jag här i soffan. Funderar starkt på att lägga mig nu på en gång. Imorgon har jag inte så mycket planerat, ska akutbesöka min far eftersom bilen fick för sig att sluta lysa på höger sida och sen kanske det blir lite volleybollträning med morsan. 
 
Hann inte prata så mycket med min fina J idag, det blir lätt så när han jobbar hela dagen och sen jobbar jag tills han måste sova. Men hann i allafall säga puss och godnatt ♥
 
Äh, tack och hej för den här dagen. 
 

Glädjande besked

Vaknade av ett samtal med väldigt glada nyheter. Min fd chef ifrån Fresks ringde för att fråga om jag vill jobba för henne den här sommarn igen, hon hade flyttat om lite semestrar så det passar för mig. Eftersom jag inte haft semester sen jag gick ut skolan bestämde vi oss för att verkligen boka två veckor för att bara vara tillsammans och hitta på mysiga saker. Det känns helt fantastiskt att få komma tillbaka dit, även fast det bara är sex veckor. Så från och med slutet på vecka 23 hittar ni mig på XL Bygg Fresks i Östersund. Kontorskvinna för en stund! 
 
Förövrigt så tog jag sovmorgon idag, dels för att jag sov så dåligt utan Jimmy (första natten är alltid värst) och sen jobbar jag kväll. Ganska skönt för då slipper jag dom tysta, mörka timmarna ensam här hemma. 
 
 
Bilderna är från midsommar 2012, och det är för att midsommar har börjat komma på tal igen. Traditionen är såklart att vi åker till Orsa Camping. Vi fick höra att kusinerna bokat stuga och vi överväger helt klart att åka dit i år igen, men tanke på hur kul vi hade förra året. Får se hur det löser sig med jobb och annat. Mor och far, bild 2, har såklart redan bokat om samma husvagnsplats som alla år tidigare. 
 
Ja, men dags att äta något kanske.
 

Mamarazza's

Efter mötet med Toro har vi bestämt oss för samma kennel som han kommer ifrån. Vi hade tittat in på Mamarazza's hemsida tidigare, men att bara bläddra på hemsidor gör det ganska svårt att veta vilken man ska välja. Tina och Göran berättade om lite olika kennlar och efter att ha hört vad dom hade att säga plus eftersom vi älskade Toro så bestämde vi oss. 
 
Vi började med att fråga Tina och Göran, tror ni att vi skulle bli bra valpföräldrar? Och det trodde dom, vilket kändes otroligt lättande och bra. Då kände vi att det var dags så vi tog kontakt med Pia som har Mamarazza's kennel i Nynäshamn. 
 
Nu sitter jag här och har nästan blivit besatt av bilder på två otroligt fina hundar och förmodligen blivande föräldrar till våran valp. Låt mig presentera..
 
 
Corragio Strega Della Nerezza
(Kallas för Strega)
 
 
 
och..
 
 
Mamarazza's Gioberto Di Niente
(Kallas för Gio)
 
 
Åh, vad jag längtar tills vi får träffa dom! 
 
 
 
(ps. Jag har fått tillåtelse ifrån Pia själv att låna bilderna till min blogg.)

Ännu ett fint minne

 
Nu när jag mest bara har hund på hjärnan kände jag för en liten tillbaka-blick till då vi hade lånat hem Zeus. En fantastisk tid med mycket mys, och när han lärde sig att dra oss i selen framför sparken. Ibland blev han så exalterad så jag blev farträdd. Väldigt stark för att vara så liten. Sen när vi kom hem efter några kilometer däckade han oftast i soffan med oss. 
 
En exalterad hund som inte kunde sitta still för att ta ett kort innan vi skulle iväg, haha.
 
Mys i soffan, Zeus hittade ett skönt ställe. Jimmy trivdes rätt bra också!

Morgonmys när den va som bäst!
 
 
 

Fantastisk helg

Den här helgen har varit toppen. Jobbade sent i fredags tyvärr, men väl hemma fick jag äntligen träffa min fina man som hade kommit hem igen. Han hade gjort fika och tänt lite ljus, otroligt mysigt. Det stod två tandborstar i badrummet igen, jag hade någon som svarade när jag sa något och någon som låg nära i sängen igen. 
 
Lördagen tog vi en roadtrip och hälsade på en helt fantastisk familj. Göran, Tina och Toro. Anledning var för att få träffa Toro, en 1årig CC. Vi var lite nervös när vi svängde in på deras gång, hur skulle familjen vara? Hur skulle Toro vara mot oss, två totala främlingar? Hur skulle det kännas? 
 
Men redan när Göran bara öppnade dörren för att vinka in oss lättade det mesta, och med leenden blev vi välkomnade in i deras hem och den som verkade mest glad att se oss var den fantastiskt fina, men otroligt stora hunden Toro. Han pussades och myste innan vi knappt kommit in till köket. Det var helt.. ja jag vet inte hur jag ska förklara. Kärlek vid första ögonkastet tror jag!  Göran och Tina var också supertrevliga, bjöd på fika, pratade om allt möjligt och visade oss runt. Vi trivdes otroligt bra. 
 
På vägen hem kunde vi inte sluta prata om hundar, valpar men framförallt Toro. Åh, så otroligt glada att vi fått kontakt med dom. Längtar redan tills nästa möte! 
 
 
 

Borta bra, hemma bäst

Det blev långt ifrån alla bilder. Men la ner cirka en minut på varje bild, och alla bilder är tagna med en vanlig digitalkamera. Vi bor ju fruktansvärt mysigt ändå. Alla rum har blivit målande eller tapetserade. Och jag trivs så otroligt bra.
 
Sen finns det alltid detaljer som jag älskar lite extra, som säng-gaveln mitt hjärta byggt ihop.
Fullkomligt förälskad i den och alla funktioner som följde med på köpet! 
 
 
 
 
 

I väntans tider

 
Har nu plockat och stökat lite hemma, så medans tvätten blir klar tänkte jag försöka mig på att redigera lite bilder som jag tagit i våran lägenhet. Kanske eventuellt lägger upp några när jag är klar. Det beror på hur bra det går.
 
Får se om jag minns något från fotolektionerna i skolan, förutom alla dagar vi snackade skit, sov, var bakis, tjuvrökte eller fikade istället för att sitta i lektionssalen. Hehe
 
 

Fullständigt ointressant

Morgonen va bara skit. Det fortsatte vara skit tills sen eftermiddag också. 
Fick i allafall hjälp av mor och far att storhandla. Det blev extremt mycket mat
och därmed rätt dyrt. Men nu slipper jag handla mat på minst en månad.
 
Det är tufft att försöka äta när man är själv hemma. Att laga mat till sig själv funkar
inte alls. Då blir det hellre något väldigt enkelt som nudlar eller en macka.
Men då står man där dagen efter på jobbet, utan matlåda. Typiskt. 
Skärpning på matfronten!
 
Punkt.

Hundkoll

Planerna på att skaffa en hundvalp tar upp mer och mer av både min och Jimmy's vakna tid. Han som för tillfället sitter i en bil fortfarande, påväg bort på jobb, har letat fram en väldigt bra sida med mycket information om hur viktigt det är för valpen att träffa andra hundar när den fortfarande är valp.
 
För att den inte ska bli aggresiv mot andra hundar måste den få lära sig redan från start hur den ska umgås, leka och veta när en annan hund säger ifrån. Bara bra upplevelser från andra hundar och undvika så den förknippar andra hundar med stress. Lika viktigt att vi som blivande hundägare ska kunna vara avslappnade när våran valp får träffa andra hundar första gångerna.
 
 
Allting vi hittar försöker jag skriva upp, för det är väldigt väldigt mycket att komma ihåg och helst vill man vara den perfekta hundägarn. Jag vet att vi kommer vara långt ifrån perfekt, men det känns otroligt bra att vara påläst och försöka ta reda på så mycket som möjligt innan valpen ligger här i våra armar och myser för första gången.
 
 

Ledsen ensam tjej

 
Måndagkväll, röd dag, och mannen har lämnat hemmet ännu en gång. Bara tisdag, onsdag, torsdag och hela fredag innan vi ses igen. Känner som vanligt för att gråta en skvätt när han har åkt. Töntigt kanske, men sant. Att vara ensam är inte min grej.
 
Så vad gör man? Ikväll ska jag natta tidigt och ladda batterierna inför fyra långdagar på jobbet. Men jag måste synda först och det innebär:
 
 
Pringles och Hanna's såklart!
 

Påsk 2013

 
Har haft en helt fantastisk påsk tillsammans med min fina J. Vi har ätit och druckit gott, kört skoter tills blåmärken uppstått, träffat diverse lustiga och roliga släktingar, myst både inomhus och på fjället. Har absolut ingenting att klaga på, vädret har varit toppen också! Det kommer lite bilder, men bara dom från telefon då sladden till kameran har gått och gömt sig..
 
 
Molly solar på en renfäll, i vanlig ordning.
 
 
Hjärtat när vi var ute på en tur.  
 
Morfar inspekterade och lånade ut verktyg när J blev tvungen att skruva lite, i vanlig ordning. Hehe
 
 
Sen kom farsgubben för att kika läget också.

 
Helgen avslutades med att snögubbarna trotsade vädret och satt ute för att dricka en öl eller två,
innan vi skulle fara hem. Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder.. Har jag hört? 
 
 
 
 
 


Hanna

Hanna
med Jimmy, Joppe & Junior
är ingenting utan er.