Säger godnatt

Lyckades få till att ändra lite färger och så nu när jag hade tid över på kvällen. Skönt att vara tillbaka på banan med att redigera bloggdesign.

Snart lägga sig för att mysa med gubben och ladda inför fullplanerad helg. Ridning, fotografering, vara chafför, räkna lite på stallbygge, kalas och hundmys ska hinnas med.

Hoppas alla haft en mysig fredagkväll. Godnatt :)

VA FAN?Kan någon vänlig själ tala om för mig vad som hänt med sidan man redigerar sin blogg på? Blogg.se, vad har ni gjort? Jag vet inte ens hur man ändrar bakgrundsfärg nu?

*förvirrad.tjej.som.har.tråkigt.på.jobbet*

Det är fredag för fan!

Förstår inte vad som är fel. Det är fredagmorgon och hittils har jag bara haft griniga kunder som varit missnöjd med allt. Borde man inte vara glad över att det snart är helg och att jag åtminstone är på bra humör? Det är inte så trevligt när kunderna kommer in och får ett "toppen-fredags-bemötande" med sverige's största leende och sen bara gnäller.. Ah, fortsätter dagen såhär kommer jag gå under vid lunchtid. Trist. Ryck upp er för fan!
 

Häst, häst, häst

Igårkväll blev det en härlig och ganska lugn ridtur. Fick äntligen prova Kapten's nya grejer och sätta upp en termometer i våran stalldel. Så nu blir det lättare att bestämma vad för täcken hästarna ska ha. Kapten har innetäcke på sig under nätterna eftersom dom bara är två hästar i hans stalldel och han har knappt fått någon vinterpäls. Nu när vi har både fläkt och termometer som visar innetempen kanske han kan vara utan lite oftare.
 
 
Han ser ut som en ponny med öronen bakåt, haha. Sötskruv.

En evig väntan och längtan

Ibland går inte allting som man tänkt sig. I mars förra året började vi söka runt efter hundkennlar som föder upp rasen Cane Corso, en italiensk mastiff. Vi hittade ett par i närheten som hade två såna hundar som vi tog kontakt med och har byggt upp en vänskaplig relation med. Tina och Göran, som dom heter, har två CC från en och samma kennel och efter att ha träffat deras hundar bestämde vi oss för att skaffa en valp från den kenneln.
 
Dom skulle få valpar i April och vi stod med på en väntelista, tyvärr blev det ingen riktig parning och därmed inga valpar heller. Sen i november skulle dom paras igen, och denna gång blev det två riktiga parningar. "Yes!" tänkte vi, då blir det med all säkerhet valpar.
 
Idag for kennelägarn iväg med tiken som verkat väldigt dräktig men inte gått upp så mycket i vikt, iväg för att röntga henne och se om det var några valpar eller om hon bara lurat oss. Det var inga valpar denna gång heller.. Den eviga väntan efter att få hem en valp fortsätter..
 
Jimmy och Toro
En av Tina &Göran's CC-hundar.

Hööks

Lite grejer som jag önskar mig från Hööks just nu. Finns självklart fler saker, men ett litet urval. 
 
Lädergrimma Claridge House®
Artikelnr 410350
259 Kr
 
     
Fleecetäcke Craig Horsepower®
Artikelnr 600422
249 Kr
 
   

Plaststigbyglar Compositi Premium                                                       Fleecebandage Showmaster®
Artikelnr 510085                                                                                                                Artikelnr 610072
169 Kr                                                                                                                                             129 Kr


Älskade kuse

Ikväll blev det en ridtur tillsammans med Catta/Vinda, Helene/Lester och Angelica/Månen. Det är himla kul med sällskap och eftersom jag var sist till stallet hade dom redan tagit in Kapten och gjort klar han. Han var lite extra tittig och stressad, alltid lugnare när man rider själv. Men det är bara något vi får öva på. Avslappning när vi är fler hästar och när han inte är först. 
 
Sen, som alla borde veta sen innan bestämde jag mig rätt fort för att blått var min och Kapten's färg. Det ska helst vara "neonblå", alltså skrikig turkos. Till min stora lycka kom det väldigt mycket fint i nya Hööks vårkatalog. Även fast jag har begränad häst-ekonomi just nu så köpte jag en ny grimma och nya benskydd. 
 
Håll med om att dom är helt jävla fantastiska, haha! Han har sen innan ett blårutigt utetäcke och blått schabrak, så han kommer bli superläcker med det här också. Kommer behöva handla allt nytt eftersom de få grejer som följde med när jag hämtade han hade fel passform eller funkade inte helt enkelt. 
 
Hans schabrak (från Hööks):
 
Dålig bild men, här är hans utetäcke (Shires 300g):
 
Nu är det godnatt som gäller. Imorgon ridtur tillsammans med Calle's nya medryttare Anna. Kul! 

Min lilla snutt!<3

Godmorgon!

Jaha, åter till bloggen bara för att jag har tråkigt på jobbet. Det finns massor jag skulle vilja skriva om, men har varken bilder eller ork att skriva något längre inlägg. Kanske kastar in en bild på fina Kapten senare.
 
Ville bara säga hej i allafall. Hej! :)


Hanna

Hanna
med Jimmy, Joppe & Junior
är ingenting utan er.