Måndagmorgon, no words needed.

God morgon! Eller halvgod morgon snarare.. Precis landat på jobbet och om jag fick bestämma skulle jag så klart ligga kvar i sängen just nu. Tryna lite med monstren som förmodligen ligger där just nu och snarkar vidare.. Man kanske borde vilja födas som hund i sitt nästa liv, om man råkar få ett sånt.
 
Dimmig morgon på väg till jobbet idag.. Rätt skumt.
Söndagsbestyren gick inte riktigt som planerat, men bra ändå. Jag fastnade i soffan efter förra blogginlägget så att plocka ner någon tråd i beteshagen blev inte av. Slappade fram till att vi skulle till lillasyster och Fredrik för lite tacopaj, himla gött och mysigt. Kvällen spenderades i mitt forna Aspås men en vän, mycket snack och fyra galna hundar. Blev inga bilder eftersom jag hade fullt upp att hålla reda på hundar åt alla håll.
 
Calle och Kapten en tidig morgon i Aspås, den andra dagen jag hade Kapten. Memories ♥

Fantastisk söndag!

Oftast börjar alla mina dagar med monstermys.. Det är ren kärlek..  Och ja, jag har mina monster i sängen. Dom tar upp sjukt mycket plats, skitar ner nya sängkläder på en timme och pälsar av sig, men det är ändå värt det. Vill inte ha det på något annat sätt, jag får helt enkelt bara byta sängkläder fem gånger oftare än en normal Svensson.
 
Att sen klä på mig och komma ut till denna synen, mitt hjärta som ligger och snusar så där en söndag morgon. Märkte inte eller brydde sig inte ens om att jag med två skällande hundar passerade bara någon meter brevid. Så mysigt så dog lite. Har längtat efter att ha hästarna hemma..
 
Grabbarna grus har stått i Vinda's hage för att beta upp lite gräs, men idag var det dags att flytta ut i den större. Dom verkade mäkta nöjd över det, smaskade högt medans dom gick på upptäcktsfärd. Vi har byggt om hagarna, så lite annorlunda var det för dom. Dom var även lite nyfikna när jag och hundarna mockade lite bajs i Vinda's hage bara för att ha något att göra en stund. Lugnet som infinner sig när man mockar bajs.. Det går nog inte förklara på ett vettigt sätt för icke-hästfolk.. 
 
Tog hårt på hundarna att titta på matte som mockade bajs och att hålla reda på grabbarma grus i den stora hagen, haha. Har snarkat sen dess. Ska snart väcka gänget igen för att pillra oss iväg och plocka ner lite tråd på beteshagen innan jag måste duscha inför inflyttningsmiddag hos lillasyster och hennes kille Fredrik. 
 

What's up?

Hello! Vi börjar med någon bild från skoningen av grabbarna grus i torsdags. Så duktiga pojkar och sjukt nöjd matte över att Kapten ser supersmal ut, haha. Dock har han en rejäl gräskula som syns väldigt tydligt från sidan..
 
 
Fredagen började med kaos på jobbet, var så otroligt skönt att fara hem. Kvällen bestod av att vara chafför åt mannen och lillasyster's kille som skulle på afterwork. Jag och lillasyster passade då på att umgås lite med mor och far för att sen hämta hem rätt packade karlar. Hundarna tyckte synd om husse för att han var full, sjukt roligt hade jag åt det, haha. 
 
 
Lördagen då? Det blev en heldag i staden med världens bästa mamma som bjöd på fika och shoppade en mängd nya kläder åt mig. Nya "boyfriendjeans" som jag blev tokförälskade i, kommer förmodligen bo i dom framöver. (Kan inte ha min boyfriend's jeans eftersom jag har för breda höfter, J kallar det "barnfödarhöfter" haha.) Sen en massa nya tröjor, men eftersom det här är allt annat än en modeblogg blir det inga bilder på de. Hittade också en jacka jag absolut måste ha. Eller åtminstone en som är väldigt, väldigt lik denna från U.N Interiör.
 
Bästa finaste mamsen och mina nya jeans 

Pannkakstorsdag.

Jag undrar om det var pannkakorna jag åt till middag som gjorde att mina ändringar på bloggen blev lite barnsliga. Samtidigt är det sån jag är, lite barnslig. Inte alltid man ser det men är faktiskt en rätt färgglad person, vill jag tro i alla fall. 
 
Haft en ledig dag från jobbet idag. Började dagen med tidig uppstigning för att vara världens bästa vän och köra två personer till utlandet... Eller halvvägs i allafall då jag droppade av dom på flygplatsen. Hem för frukost och mys med monstren innan det var dags för skoning. Grabbarna skötte sig bra trots att det var lärlingar. Fick till och med beröm så mattehjärtat blev stolt. Bilderna är såklart på telefon, så ignorerar dom nu. Dags att krypa till kojs med mina hjärtan. Godnatt, sov gott och dröm om alla småkryp du mött! :)  
 
Bild på den barnsligaste jag vet. Min fina lilla bebisskrutt ♥
 

Ljuset på gräddhyllan.

Boxarna är klara, vi har påbärjat bygge av bron upp på logen och hästarna fick komma hem till gården från betet igår. Det händer mycket nu, men mycket positivt. Vi har byggt om hagarna och dragit upp dom i skogen, så dom har mer naturlig miljö/skydd. Vi har en hyresgäst som flyttar ut på fredag, samt en ny som flyttar in kort därefter. Vi väntar på leverans av otroliga mängder hö som är tänkt ska räcka hela vintern. Allt faller på plats, bit för bit, inför installning och allt känns väldigt bra just nu :)  
 
Lite bilder på utvecklingen har jag här, men eftersom mina bilder ligger i totalt kaos på datorn blir det inte så många, hehe. 
 
 


Hanna

Hanna
med Jimmy, Joppe & Junior
är ingenting utan er.