Stall för hela slanten.

Vi har nu rivit boxarna på andra sidan och börjat putsa även där. Jag känner mig mindre stressad just nu, för jag vet att boxarna kommer stå redo för installning. Även om det är länge dit hade jag svårt att förstå hur vi skulle hinna, med allt annat som måste göras och helt utan cash. Tydligen är vi ett väldigt effektivt team med väldigt fantastiska kontakter. Tack till dom som hjälper oss! Det betyder så mycket. 
 
 
Vi har även hunnit med att få upp Milla's släde på logen. Vilket gick smidigare än jag trodde faktiskt. Det kändes lite som "what?!" när Jimmy la upp sin plan över hur vi skulle få upp den utan bro. Men det gick galant.
 
 
Även mys i hagen med min bebis hinner jag med. Dock legat på latsidan med ridningen, men jag ska ta tag i det. Snart, hehe. Finaste killen i världen. 
 
 

En fin dag, häromdagen.

En promenad med hundarna den där dagen när vi hade fint väder. Efter regn kommer solsken. 
 
Gräset var superhögt mest hela vägen men hundarna var toknöjda ändå. Junior kastade sig ner för att åla stup i kvarten. En gång så hastigt att matte fick grönska på byxorna när hon snubblade över han. Mina fina lyckopiller, vad skulle jag göra utan er? Puss. 

Stallbygge..

Här kommer en väldigt förkortad version av några delar stallbygge. Mina bildmappar vägrar sammarbeta men samtidigt är det bra, för annars skulle det här inlägget bli alldeles för lååångt. Redo?
 
I våras såg stallet ut så här. När hästarna fortfarande gick in på nätterna. 
Vi fick hem Catta's (eller Vinda's) vindskydd. 
Började måla utsidan.
Ett himla stök med att nå överallt.
Sen var det dags att börja riva boxväggar..
Joppe spenderade sin tid i bilen, som vanligt. Varmaste stället på jorden. 
Jimmy blanda puts..
För att få upp det på väggen. 
Måla dörr samtidigt..
Wiho, stockarna snart uppe. 
Påbörjat en vägg..
Och en till..
 
Och sen stod dom där. Saknar dock handledare samt en bräda på mittenväggen. 
Tog och städade garaget, har som tur är ingen före-bild. Det var kaos. 
Slipa stolpar inför..
Målning!
Och där står vi idag. Färgen tog slut, haha. Mina kära hyresgäster håller på att städa boxväggar, hinkar och krubbor så allt ska vara klart inför uppskruvning. Ikväll eller alldeles strax ska jag nog ta och börja riva dom andra två boxarna. Det är ett himla stök att riva för att sen behöva bära ut varenda sten, men det måste göras. 
 
Uppdaterar igen när det händer något annat :) Pusshej sålänge.

Ny vecka, igen.

 
 
Ni ska bara veta vad det händer grejer i stallet. Jag måste lägga upp en massa bilder när jag kommer hem från jobbet idag. Har fört över alla bilder till datorn redan, men där har det liksom fastnat.
 
Mannen, min andra hälft, har lämnat mig åter igen för jobb på bortaplan. Känns tungt och jag vill helst ligga under täcket för att sova bort så mycket tid som möjligt, men det funkar ju inte. Sitter just nu på jobbet och ska ta tag i allting jag behöver göra idag.
 
En liten bild från förra sommaren när Junior hjälpte mig
att bygga hage, för att muntra upp lite denna måndagmorgon..

Sov så gott

Japp, då ligger man här då. Jimmy's vidriga förkylning smittade, så medans han frisknar till på jobb i Åre ligger jag som en döende i sängen med hundarna som sällskap. 


Just den biten klagar jag inte på, det är mer än mysigt att ligga i sängen med mina bästa små skruttar och titta på film efter film. Men all huvudvärk, allt snor och den tjocka halsen är mindre trevlig. 

Återkommer en bättre dag. Pusshej 

Neeeej..

Jimmy blev över en natt tokförkyld strax före helgen, tro på fan att jag också börjar må kasst nu. Halsen svider så nästan ingenting går ner, och snoret har börjat rinna. Lär säkert bli sjuk lagom till helgen, typisktttt...


Aja, kämpa på en stund till på jobbet idag sen hem och kurera mig i sängen med en film. Inte alls okej.. Puss 

Love ❤

Den korta tid man får spendera med sina älskade. Det är en fantastisk tid. Vi borde uppskatta den mer. Ta vara på varje ögonblick. Hanna

Hanna
med Jimmy, Joppe & Junior
är ingenting utan er.