Junior

Lillgrisen har bott hos oss strax över två år nu, så lite nostalgibilder är på sin plats tycker jag. Tänk att han varit så liten och oskyldig heeela tiden, knappt någon skillnad alls ju.. Haha. ♥
 
 
Sista bilden är från häromveckan, fortfarande favoritplats att hänga med matte på toa, haha. 

Mage..

Jag har väl inte varit direkt blyg i mitt liv, vare sig med åsiktsdelning eller att visa upp/trivas med min kropp. När man är gravid är det väldigt accepterad med kroppsbilder, det är nästan ett krav egentligen. Att visa upp den växande magen, och det gör jag gärna.. Med stolthet. ♥    Så vill man inte se hud, får man blunda.. 
 
 
Det börjar kännas mer och mer.. Det bor en riktig vilde där inne, dock har vi ingen koll på om det är en pojke eller flicka. Jimmy ville vänta tills den kommer, så jag gav med mig.. Egentligen spelar det ingen roll, men känslan säger mig att det är en grabb.. Haha, får se hur rätt eller fel jag har vid förlossningen. 
 
Den sprattlar och lever om som tusan. Vid varje tillfälle som jag stoppar i mig något att äta blir det livat, så tydligen är bebis lite lik mig som verkligen gillar mat och gottis. Sen lever den gärna om kvällstid, när man försöker sova.. Såklart.. Man vill inte missa något heller, så man ligger där med ett fånigt flin och känner efter minsta lilla rörelse. 
 
Skrutten är beräknad att komma den 16 November, jag vet inte hur vi ska orka vänta fram tills dess.. ♥

Lite att göra..

Alltså vi är experter på att sätta igång med olika projekt. Oftast är det smartluvan (jag) som får en klyftig "gör-det-själv-idé" som jag tvingar Jimmy att hjälpa till med. Eftersom han är världens snällaste så gör han oftast det också, haha.
 
Ett av dom senaste projekten är att bygga en garderob i vårat sovrum då vår nuvarande garderob (gammalt gästrum) ska bli barnrum.. Det är ett himla stök, haha. Vi fick börja med att rensa ur en fullproppad kattvind och riva den väggen, vilket var hemskt. Spånfyllda väggar i ett väldigt gammalt hus.. Huvva.
 
 
Men nu är väggen uppe, dörren är på plats och vi håller på att måla inne i den nya garderoben. Saknas dock golv, lite lister och ny el ska dras. Sen så, får vi installera lite hyllor och korgar. 
 
Samtidigt kom vi på att en altan vore jäkla härligt att ha, och ett växthus vore väl lite småkul? Så Jimmy slängde på sig arbetsbyxorna i vanlig ordning och gjorde en altan.. Vi rensade ur gamla plattan till ladan (som vi rev när vi flyttade till den här gården) och nu ska det samlas in glasrutor för växthuset, samt en hel del virke. Altanen blev klar första kvällen, men jag har inte lyckats ta någon bild.. 

Studenten!

Eftersom mina inlägg på bloggen hamnat lite på efterkälken måste jag ju tala om att min älskade lillasyster tagit studenten också. Braa jobbat pysen! Så stolt över dig! 
 
 

Lycka ♥

För lite över tio veckor sen fick vi ett väldigt glädjande besked, det kom verkligen som en chock och överraskning.. Jag fick veta att jag var gravid, i åttonde veckan. Så nu sitter jag här, med en putande mage och ett leende på läpparna. Det känns helt fantastiskt men samtidigt väldigt skumt.. Jag kan känna den vilda lilla människan som växer i mig, och det går inte riktigt att beskriva känslan.. ♥
 
 
Tiden har gått riktigt fort. Jag är just nu gravid i vecka 19 (18+5) och förra veckan var vi iväg på ultraljud så pappa Jimmy fick se att det faktiskt var en bebis och inte bara godsaker i min mage, haha. 
 
 
Första tiden har gått som en dans. Inget illamående alls, bara varit trött.. Så trött att jag kunde somna stående och inte hade ork till att göra någonting extra alls. Vardagliga sysslor kändes enorma helt plötsligt.. Men när man fick veta varför, så blev det helt okej att känna så :) 
 
Hundarna verkar ta det med ro.. Har inte märkt någon direkt skillnad, kanske att Joppe övervakar lite mer än vanligt och är fullkomligt saaaalig av alla mjuka, fluffiga bebisgrejer.....  
 
"Va? Köpte du inte den här till mig matte?" /Joppe

Djur är kärlek

Dags för en bättre presentation av våra fem söta flickor också! Dom verkar trivas superbra hos oss, så det känns riktigt bra. Lite mer personlighet träder fram varje dag..
 
 
Snusa, ledaren i flocken
 
Dagny, minstingen (hon är en storlek mindre av dom andra pga annorlunda uppväxt)
 
Kajsa, en tidigare blyg tjej men som nu börjat ta för sig
 
Doris, den väldigt osäkra och skygga av dom
 
Emma, den kärvänligaste som älskar att gosa och bli klappad
 
 
 
Hundarna då? Jo dom verkar också må prima. Njuter för fulla muggar på sommarn när dörren står öppen nästan dygnet runt, kan dom springa ut och in som dom vill. Men ibland vill dom inget hellre än att vara med husse eller matte också.. 

SOMMAR!

Jaa, det är sommar och det händer mycket just nu. Nästan för mycket.
 
Vi börjar såklart med Robban, min bäste herre. Han myser omkring på bete och har blivit igångsatt efter hälta bak. Efter en koll hos veterinären i januari fick han vila i två månader på grund av senskador i bakbenen som jag varit medveten om, men som jag inte märkt av och trodde/fått höra var utläkt. Efter två månaders vila blev det återbesök hos veterinären med goda besked, han var så bra han kan bli efter ett liv som travhäst. Nu väntar en väldigt långsam igångsättning och sen får vi se vad han kommer hålla för, men med lite extra engagemang med massage/streching/smörjning så är jag positiv.. Babysteg i rätt riktning så ska det nog gå bra! 
 
 
Bilden på Robban och Savannah (Catta's dotter) är en av mina absoluta favoriter.. Det är Robban i ett nötskal, hans absolut bästa sida. Mysfis ända in i benmärgen.. ♥ Mitt hjärta!
 


Hanna

Hanna
med Jimmy, Joppe & Junior
är ingenting utan er.