En skön vårdag för pälsarna!

Två av fyra hästar låg i snön häromdagen när den varma vårsolen sken. Fantastiskt mysigt! 
(Dom två bortersta hästarna tillhör inte vårat stall utan det grön/röda man ser på bilden.)
Min fina goding var nyfiken som vanligt! 

Mysgrabbar

Fotvärmare och magvärmare, vilket privilegium att få ha dom som mina egna. Favoritgrabbarna mina! 


Läängtan efter bebis!

Nu vill jag rikta lite uppmärksamhet till en god vän som snaart ska få bebis. Mia's häst Honey ska få fölbebis! Yeey!! Haha, sen ska Mia själv kläcka ur sig en bebis också. Alltså två bebisar inom loppet av några dagar, det blir mycket mys framöver känns det som. Men så himla kul och jag är mäkta glad för din/er skull. ♥
 
Vi har gått igenom en hel del och jag vill bara säga hur mycket jag uppskattar vår vänskap. All hjälp med hästarna, goda råd, goda middagar och allt annat mys vi har för oss. Tack! Jag är så himla lyckligt lottad att ha så fina vänner omkring mig. ♥ Och GRATTIS igen, till kommande bebisar!
 

Lite vårkänslor kanske..

 
Solen skiner in genom sovrumsfönstret tidiga mornar, chevan står i garaget och blir ompysslad, dagarna är soliga och varma så hästarna kan gå nakna. Ja det är nog bara erkänna, våren är här. Även om vi har kvar all härlig snö, vilket känns toppen. Om jag fick välja skulle snön ligga kvar ända in i det sista, för att sen töa bort och backen bli helt torr under en helg. Sommar på ett par timmar efter det. Rena drömmen, haha. 

Snart sommar? Nejdu.

Ja jag vet.. Är usel på att blogga ofta, men det händer så mycket annat kul. Jobbar nästan heltid nu och all övrig tid går åt till att busa med hundar, gubben eller hästen. Allt är så jävla bra med mig ska ni veta! Haha. Lever lyxliv här hemma på gården. Hästlivet framför allt. 
 
Utvecklingen för Robban går undan, knappt så jag hinner med. Haft mycket fokus på mig själv i ridningen, mer än på han egentligen. Galoppen håller vi på med för fullt nu. På långturen i helgen gjorde han både höger och vänster fattning, vilket var helt otroligt med tanke på hur lite vi tränat just det. Det går lite fort, men det är för att han ska orka nu i börjar. Så vi jobbar på! 
 
Så himla kul med en massa ridturer med sällskap, alla fantastiska ridvägar i snö upp till knäna, lyckliga hästar som skruttar runt och frustar i takt med varandra! Underbart! 
 


Hanna

Hanna
med Jimmy, Joppe & Junior
är ingenting utan er.