Lite att göra..

Alltså vi är experter på att sätta igång med olika projekt. Oftast är det smartluvan (jag) som får en klyftig "gör-det-själv-idé" som jag tvingar Jimmy att hjälpa till med. Eftersom han är världens snällaste så gör han oftast det också, haha.
 
Ett av dom senaste projekten är att bygga en garderob i vårat sovrum då vår nuvarande garderob (gammalt gästrum) ska bli barnrum.. Det är ett himla stök, haha. Vi fick börja med att rensa ur en fullproppad kattvind och riva den väggen, vilket var hemskt. Spånfyllda väggar i ett väldigt gammalt hus.. Huvva.
 
 
Men nu är väggen uppe, dörren är på plats och vi håller på att måla inne i den nya garderoben. Saknas dock golv, lite lister och ny el ska dras. Sen så, får vi installera lite hyllor och korgar. 
 
Samtidigt kom vi på att en altan vore jäkla härligt att ha, och ett växthus vore väl lite småkul? Så Jimmy slängde på sig arbetsbyxorna i vanlig ordning och gjorde en altan.. Vi rensade ur gamla plattan till ladan (som vi rev när vi flyttade till den här gården) och nu ska det samlas in glasrutor för växthuset, samt en hel del virke. Altanen blev klar första kvällen, men jag har inte lyckats ta någon bild.. 

Kommentarer
- Milla

Härligt! Blir så sugen å fixa å dona ja med när ja ser de här. 😅 Typiskt är att suget kommer när man inte kan. Fika nåndag så vi får hälsa på gettera å kolla läget på Farmen? Pöss älskling 😙

Svar: Haha, ja men såklart! När som.. 😄 Puss stumpan 😘
Hanna

2016-06-22 @ 23:12:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hanna

Hanna
med Jimmy, Joppe & Junior
är ingenting utan er.