Hus och rabatt.

Man vill försöka hinna med huset och tomten med. Skaffade en rabatt på framsidan och några krukor som jag spritt ut och planterat i för att det ska se lite fint ut. Blev rätt nöjd ändå :) 
 
 
Nu väntar jag bara på att mina frön ska börja gro och växa uppför husväggen upp nästan till fönstret. 

Fortsätter med stallbygge.

Nu har vi gjort fem varv, bara tio kvar. Det går väldigt långsamt, men vi kan bara mura på helgerna och jag har jobbat flera helger i rad nu och det är väldigt trist att stå där själv så Jimmy gör inte lika mycket då. Men idag lyckades jag hinna med några sten efter jobbet då jag slutade klockan 15.30. Måste bara hitta motivation att komma igång på allvar igen dom dagar man är ledig. 
 
(Bild från 18/5)
 
Har hunnit handla lite grejer in till stallet som täckeshängare och även fått en massa saker av vänliga människor. Att handla grejer till stallet skulle jag kunna göra hela dagarna, det är så roligt! 
 

Vi börjar med häst.

Jo, nu är sommarn faktiskt här. Min fina herre står just nu bara ca 100 meter bort och njuter av sitt sommarbete. Känns otroligt skönt att ha han "hemma". Blir mer verkligt att va bygger stall och att han kommer vara nära hela tiden efter den här sommarn då. Han och Calle, mina fina pojkar. (Calle är min fina vän Milla's häst, men det som är hennes är mitt och det som är mitt är hennes, så han räknas lite som min. Hehe.) 
 
(Camilla's bild)
Att lasta och köra hit dom gick väldigt bra, helt över förväntan. Tog kanske 10 min att lasta och sen rätt lugnt hela vägen. Det är för att dom är lugnast tillsammans tror jag. Så imorse började jag och Joppe med att hälsa på dom och kolla så allt var okej. Dom såg ut att må toppen och kom när jag visslade, duktiga kusar :) 
 
Kvällen innan vi for iväg. Kapten "Men matte vad gör du där bak?"
Bilder från morgonens mys! Här stack han ned huvet för att hälsa på Joppe :)
Här är kompisarna på andra sidan vägen. Den flocken var trött :) 
 
 
Jo! Kapten träffade tandläkarn igår också, han var jättesöt. Haha! 

Tre varv och gräsmule.

I helgen lyckades jag och hjärtat mura hela tre varv, ett helt varv mer än vi trodde. Ett varv per dag trodde vi va som mest vi skulle hinna med, men eftersom vi är ett grymt team gick det mycket bättre :)


Lite smärta i ryggen efter att ha jobbat på så låg nivå, men nu börjar det bli bättre.

Jo, igår for jag och Milla för att mata vara monster och utöka hagen så dom får lite grönt gräs. Dom blev väldigt nöjda och nu doftar deras mule gräs, då är det snart sommar.


Hur kunde jag bli så lyckligt lottad? Att vara i stallet med min absolut bästa vän, där våra hundar springer runt och busar kring benen på våra fantastiska hästar, lugna och trygga tillsammans allihopa. Det är riktig kärlek! <3

Ett varv...

Det är mycket som hänt den här veckan, men tänkte börja med att lägga upp lite bilder från förra helgen då jag var i stallet med bästa vän och bästa hästarna ♥
 
 
Sen vaknade jag en dag och det var vinter igen..
 
Men så igår, då hände det grejer minsann. Vi började mura, weeho! Ett helt varv hann vi innan middagstid och sen ytterligare ett halft varv innan vi var tvungen att ge upp för kvällen. Helt fantastiskt nu när man börjar se vart väggar ska vara och så. Fortsätter idag, fullt ös! 
 

Förkyld?

Känner mig riktigt hängig idag, tror Jimmy har smittat mig med sin förkylning. Är på jobbet så försöker bota sjukan med alvedon och sockerkick. Vet dock inte om det är så effektivt som jag hoppats..Vårglass

Morgonen flöt på bra och hästarna fick vara naken idag. Det va skönare väder så vi passade även på att ta årets första mjukglass.. och då började det snöa när vi kom ut, haha.Nu är jag, Milla och hennes gubbe Larsa påväg in till stan för att hitta några tröjor till ett hemligt projekt. Joppe är såklart med och blev supernöjd över att få ligga i barnstolen. Mysigt tycker han! PussGodmorgon!

Milla ringde och väckte mig för en stund sen, det är dags att kliva upp och fara till stallet. Mysmorgon!


Och jag ser solen utanför fönstret. Äntligen lite bättre väder :) Det här blir nog en riktigt bra dag! Puss


Borde..

Jag borde verkligen göra en massa saker idag, men jag och Joppe ligger under världens skönaste filt på världens skönaste soffa och tittar på några avsnitt av Grey's Anatomy. Inte bra.Snart.. snart ska jag pillra mig upp och göra någonting vettigt den här dagen. Snart. Puss


Hanna

Hanna
med Jimmy, Joppe & Junior
är ingenting utan er.