Gofika!

Har precis kommit hem från en liten fika hos mormor och morfar. Ludde välkomnade både Joppe och Junior. Dock var det ingen som va sugen på att leka med Junior även fast han försökte få igång dom äldre väldigt många gånger.
Hann bara sätta mig i soffan när vi kom hem så snarkade båda två så jag knappt hör tv:n. Mina älskade pojkar :)

Skrutten

Min fina lilla skrutt. ♥

Kärlek

Familjen är viktigast av allt.Har all tid i världen för att blogga och berätta allt som händer just nu, men har noll lust. Vill bara ligga i soffan, snusa på min fina bebis och titta på film medans Jimmy och Joppe jobbar. Så det är vad jag tänker göra! Väntar ivrigt på att dom ska komma hem och mysa med oss.Det kanske inte syns så tydligt, men här ligger vi alla fyra och myser. Joppe som vanligt under täcket, mitt lilla hjärta. :)

TrädgårdHar glömt berätta hur besatt jag blivit av min trädgård. Aldrig varit intresserad, men nu har jag planer för varenda liten plätt. Synd det kostar shortan att uppfylla alla planer.
Skaffade mig i allafall ett prydnadskörsbärsträd, bara för att jag älskar när dom blommar. Under ska det växa upp Kantnepeta och har också satt några ljusrosa Jungfrunäva med bark mellan.

Glad midsommar till alla också!

Dagen med stort D

Dagen, eller natten rättare sagt, är äntligen här. Dagen då vi frivilligt åker cirka 140 mil på ett dygn. Vi åker till Nynäshamn för att hämta underbara lillebror Junior :)

Mina fina hjärtan har laddat batterierna hela kvällen.Är sjukt nervös och längtar så otroligt mycket. Vill bara vara framme helst nyss..
En låt om kärlek

Du är det bästa jag har. En bästa vän, någon jag känner mig trygg med. Jag älskar dig! <3


Det var den helgen

Ja den här helgen har som vanligt passerat alldeles för fort. Lördagen regnade bort och idag har det varit superfint väder. Vi började med att mura två timmar, for till stan för att handla present, blev bjuden på kalas, murade hela kvällen med min syster till hjälp och avslutade det hela med att fylla på vatten åt grabbarna grus samt smörjde in dom från topp till tå. Här kommer bilder, såklart :) 
 
 
Ett enormt tack till lillasyster Ida som underlättande byggandet otroligt mycket för mig och Jimmy. Det var så snällt att du ville hjälpa till :)     Och sen ett ännu större tack till världens bästa man, min fina Jimmy. Som ställer upp i vått och torrt, bygger stall åt mig och hjälper mig med alla djur och idéer jag får för mig. Du är fantastisk! ♥     Sen en puss på min fina Kapten. Sötaste hästen i världen.
 

Blöt hund

Vem fan har beställt det här vädret? Vi har bara hunnit med att mura ett varv idag, och vi som skulle hinna minst två.


Aja, tur syster Veronica med familj kom förbi med fikabröd så det blev lite bättre. Vi tog med smågrabbarna hennes för att mata hästarna med morot och det va himla populärt även fast de regna. Nu blir det film i soffan i väntan på bättre väder.

Det går bra nu

Gjorde ett litet ryck på stallet efter jobbet och efter middagen pysslade vi ute i våran (blivande) trädgård. Försöka få till en någorlunda fin gräsmatta, plantera träd och bygga uteplats är bara några av sakerna vi vill få till.


Jag är ledig hela helgen så imorgon blir det lagom tidig uppstigning och sen kör vi på. Förhoppningsvis hinner vi mura något varv. Allt tar iofs längre tid nu när vi är så högt upp att man behöver något att stå på för att nå. Men det löser sig. Godnatt!

Tidig leverans

Imorse kom fler pallar med lecasten, murbruk, armering och även allt som behövs för att mura boxväggarna. Spännande! Så eftersom både jag och gubben är ledig i helgen kommer det bli mycket gjort (förhoppningsvis).
 
Idag är det jobb hela dagen, imorgon är det jobb några timmar och sen får vi äntligen sätta igång!

Kvällsfodring och mys

Mys med mina bästa ♥
 
Callemannen!
Min fina buspojke :) 
Tre fina pojkar. Kapten städar upp fodret som råkat hamna på backen, Joppe hjälper till :) 

1 Juni 2014

I helgen fick vi väldigt mycket gjort på stallet, även fast jag jobbade halva lördagen. Det var otroligt fint väder och allt flöt på så himla bra. Vi murade i rasande fart och lyckades komma upp till varv sju och var tvungen att börja sätta upp fönster. Lyckades få till några bilder också (mest på söta Joppe såklart..). Sent på söndagkvällen tog det slut på lecasten, så var tvungen att beställa en ny leverans.
 
Två fönster uppsatta, bara sex stycken kvar. Totalt sex fönster i stallet och två i garaget. 


Hanna

Hanna
med Jimmy, Joppe & Junior
är ingenting utan er.