Väldigt fina minnen

 
 
 
Här är två helt fantastiska bilder från Mars 2012, första bilden är jag och Molly som solar lite
på en renfäll mot husväggen vid stugan i Trången. Andra bilden är när jag, Jimmy och Markus 
var på "Ottertjäna" och myste med skoterkörning, snöskottning, skratt och busigheter. Det är
två väldigt fina minnen som jag håller väldigt kärt. ♥
 
Just nu sitter jag förmodligen på skotern eller i ett vindskydd och grillar goda mackor,
umgås med familj och släkt. Förhoppningsvis skiner solen på oss också. 
 

En väldigt bra dag

Jag tror att min mage är gjord av stål, den och jag överlevde natten även fast det va svårt att somna. Men jag vaknade nu och känner inget speciellt. Bra!

Inte bara det, idag eller ja senare ikväll kommer mitt hjärta hem. Fantastiskt! Ska bli så himla skönt att få pussas och kramas igen.

Nu upp och förbereda allt inför morgondagen, för då åker vi.

Godmorgon!

Ninen, min lurviga lilla vän

 
Städat både insidan och utsidan av buren åt Bamsen inför hans resa till svärmor där han ska vara över påskhelgen. Eftersom vi ska till stugan och vill få med oss packningen har vi valt att inte ta med honom den här gången, då buren tar upp 85% av utrymmet i bilen. Men tror han överlever några dagar utan oss ändå. Kommer sakna han även fast han inte säger så mycket.
 
 
Nöjd Bamse! Syns nästan hur tacksam han är över en ren och fräsch bur.
 
 
 
 
For iväg på ICA en sväng för några timmar sen, handlade en väldigt liten burk med sallad (självplock) för att mätta magen lite åtminstone (endast ätit en äggmacka idag..). Men tror inte det var en sån bra idé, för nu sitter jag här i soffan och har så jävla ont i magen. Hoppas verkligen inte att dom misskött salladsbuffén så man blir matförgiftad såhär ett dygn innan påskfirandet börjar. Då blir jag riktigt arg och kommer skälla på ICA-chefen fram tills påsk nästa år.
 
Jaja, dags att stänga ner Herr Dator och besöka sängen så tiden går fort fram tills hjärtat kommer hem. 
 
 

Lite bättre nu

 
Ja, i panik har det största problemet löst sig. Men till nästa månad kommer nya på grund av att allt gjordes i panik nu. Men bättre än inget. Och mannen hörde av sig för att bli lite uppmuntrad, så då försökte jag bli väldigt mycket mer positiv för hans skull. Lika som att han alltid är positiv när jag behöver det, min fina. 
 
Fan, jag vet att det är lite tjatigt men jag saknar han.. Jag vill snusa på mitt hjärta och pussas. ♥
 
Kanske åka på affären och handla lite så man slipper äta knäckebrödmacka med ägg på till middag. För det är allt jag ätit idag, vilket inte är speciellt toppen. Blir storhandling nästa vecka, efter påsk. Och listan jag skrev idag är väldigt lång.. J kommer svimma när han ser allt, haha. 
 
 

En mängd svordomar!

 
Jag är bara arg, frustrerad och irriterad idag. Just därför satt jag och pillade ihop en ny header, den ni ser överst just nu. Eftersom man måste vara tålmodig och tänka mycket på koderna betyder det att jag blir lugn, annars hade det inte gått överhuvudtaget. Men genast när jag är klar och någorlunda nöjd så kommer allt jag var arg över tillbaka. Jävla strul jämt, hur svårt kan det vara? Och sånt som jag måste göra själv är mycket lättare att göra om någon hade berättat att jag skulle göra det! Ah, blir fan tokig på handikappade jävla människor som borde skriva upp viktiga saker att komma ihåg för att sen genomföra det också.
 
Inte första stället eller första gången det blir strul heller. Så himla tråkigt. 
 
Kanske skulle ha ätit något, då det enda jag fått i mig idag är en kopp te och en halv varma koppen (med kycklingsmak som smakade skit). Så det ska jag göra nu! Tjingeling.
 
 

JohnBlund,


var är du? Han har missat våran dejt, igen. Vilket inte är okej. Jag. vill. sova. nu. punkt.

Jag kan inte sova för tänker alldeles för mycket. Hade J legat här brevid, bara så jag kunde höra hans andetag hade jag slocknat på en gång. Men man får inte alltid som man vill, och efter inatt behöver jag bara sova själv en natt till. Tack och lov!

Nu ska jag pröva räkna får, önska mig lycka till.

Färdig för idag

 
Jaha, snart dags att lägga sig igen. Jobbat några sega timmar och sen syndade jag på vägen hem.. Svängde förbi macken och köpte en french hotdog plus en coca cola, vilket va evigheter sen jag drack. Och gud så gott det var! Jag har dock lovat mig själv att inte slösa pengar på onödiga småsaker den här månaden eftersom jag inte får direkt stor slant efter att ha varit arbetslös. Men efter att ha ätit den fick jag bara lite ångest. Jag hade ju ändå inte ätit någon middag och allt som fanns hemma låg i frysen, vilket betyder minst en timme att tina fram.
 
För tillfället har jag precis lagt på efter att ha sagt godnatt till mitt hjärta som måste sova tidigt så han orkar jobba hela dagen imorgon, stackarn. Själv är jag ledig och ska ta en sovmorgon, för att sen ta det lugnt hela dagen tror jag. Har ju städat och tvättat allt nu, så finns väl ingenting att göra på en onsdag.
 
Men det märks väl. Godnatt!
 
 

Tidsinställt inlägg

 
Om allt funkar som det ska så är jag på jobbet när det här inlägget publiceras. Inte av någon speciell orsak, bara för att kolla så allting funkar inför framtiden. 
 
Torsdag ska jag hinna skjutsa iväg Ninen till svärmor, där han ska vara över påskhelgen. Jag ska också ta mig iväg för att handla alkoholhaltiga drycker och lite mat. På kvällen kommer mannen hem, då ska det packas och lastas skoter. Sen bär det iväg till stugan för att fira påsk och umgås. Väldigt mysigt och en liten tradition. 
 
Jag saknar min man oerhört mycket, vill bara att det blir torsdag så han kommer hem och pussas. 
Puss på han, som får mig att le ♥ 
 
 

Att längta ihjäl sig

Vi har börjat fundera väldigt starkt på att skaffa valp till hösten. Vi har fastnat för en ras, Cane Corso. Det är en väldigt stor ras då hanen ska väga mellan 55 - 65kg och eftersom vi ska ha en hanhund betyder det att han kommer väga mer än mig, haha. Kan bli riktigt spännande. 
 
Men eftersom vi är seriös med det här har jag kollat upp vad valpkurser, andra kurser, försäkringar, kastrering, vaccinationer och allt annat kostar. Vi har också träffat en 3årig CC, tack vare att Camilla var uppmärksam på det vi pratade om. Jag har också fått kontakt med en kennel som har en 1åring som vi ska hälsa på och det känns otroligt tryggt att få träffa några som har mer erfarenhet av just den här rasen och som man kan ställa alla tusen frågor till. Har också kollat upp med släktingar som har hund vilka försäkringar dom har/rekommenderar och om dom ställer upp när vi ska socialisera valpen vi köper. Alla är som vanligt väldigt positiva att hjälpa till. 
 
Här är lite bilder från Google som föreställer rasen och hur den hunden vi vill ha ska se ut. 
 
 
Långa öron och lång svans, svart eller grå. Fantastiskt fina hundar! 
 

Älska färg!

 
Ah, tänkte lägga upp bilderna på våra nya gardiner via min telefon eftersom jag var för lat att hämta sladden. Men det sket sig i allafall eftersom bilderna blev pyttesmå och åt helt fel håll. Tog cirka tre minuter av min tid att hämta sladden och nu tar det ytterligare tre till sju minuter att skriva det här inlägget. Puh!
 
Här är bilder på gardinerna i allafall, väldigt nöjd men bilderna ger inte färgen rättvisa.
 
 
 
 

Vardagsliv

 
För att vara en tisdag har jag lyckats med väldigt mycket ändå. Klev upp före klockan ringde, åt frukost i soffan och sen ringde jag några samtal för nöjes skull. Pratade bland annat med min man som är borta på jobb och kommer hem på torsdag. Han saknade mig! ♥
 
Jobba några få timmar lite senare idag och det är ända dagen med jobb den här veckan. Rätt skönt ändå! Har ju hunnit påbörja min storstädning lite. Igår tog jag alla köksluckor och att dammtorka allting, även tvätta två tvättar, vika allting och byta gardiner i vardagsrummet. Idag har jag dammsugit och torkat golven i köket plus hallen. Även tagit av sängkläderna och hängt täcken plus kuddar på lite försiktig luftning i sovrumsfönstret. 
 
Igår tog jag med farsgubben på en väldigt försiktig vända på stan. Vi fikade på Törners och hela dagen med han var toppen, vi fick mycket sagt och jag uppskattade verkligen ensamtiden med han. Det är faktiskt väldigt sällan det händer nu när jag tänker efter. 
 
Duscha en skvätt kanske. 
 
 

När ska du skaffa?

 
Dagen före Jimmy's stora dag. Har fått min underbara mamma att stå för tårtbaket, vilket kändes som en enorm lättnad. Då vet vi att den kommer bli god och levereras i tid, annat om jag fått göra en själv. Fick henne även att fixa mitt hår ikväll, och vilken lättnad. Känns som jag bytt hår helt och hållet. Färgat till en fantastisk färg och blivit klippt så det blev otroligt lent. Vem behöver en frisör när man har en mamma?
 
Livet flyter på, Jimmy är helt inne i sin "bygga-bilfas", så han ser man ganska sällan om man inte pillrar sig ner till garaget. Bamse håller på att byta päls så det flyger tussar när han rör på sig. Dammråttorna lever och frodas, biter en i hälsenorna när man går förbi men vi är van vid det här laget. 
 
Fick mig nästan en chock när jag kom hem ifrån jobbet igår och Jimmy höll på att tvätta, det har inte hänt en enda gång sen jag började sova här. Men en positiv överraskning. Dock fick jag fortsätta det han påbörjat och även vika allting själv efteråt. Haha.
 
Dags för en dusch tillsammans med min fina i vanlig ordning. Mys.
 
 

Onsdag

Eftersom jag va ledig i måndags så trodde jag att den här veckan skulle gå fort, men inte. Det är bara onsdag idag. Jobbar full dag även imorgon, men ledig fredag som förberedelse inför en hel jobbhelg. Känns inte som jag gör annat än jobbar nu för tiden, men i slutändan när lönen kommer så kanske man är lite mer nöjd.

Jimmy kom hem igår också, så jävla skönt. Bara en sån simpel sak att det står två tandborstar i badrummet. Eller att jag sover så sjukt gott när Jimmy är brevid. Därför längtar jag hem, så jag får pusssas lite.

Back to work.

När känslan stannar, dag efter dag

När jag skrev sist hade jag och Jimmy hittat ett hus med gård och stall, som vi åkte och tittade på. Men efter noga funderingar och att vi gått igenom allt i minsta detalj beslutade vi oss för att vi har det bra här på forsen. Vi har inge bråttom att flytta och eftersom vi har gjort iordning den här lägenheten, så båda trivs otroligt bra, beslutade vi oss för att vänta. Vi är två stycken så lägenheten är lagom stor och jag ville nog mest flytta för möjligheten att ha en egen häst på sin egen gård. Vilken är en stor dröm och har varit länge. 
Som alltid blev jag förvånad över Jimmy's otroliga stöd när det kommer till mina drömmar. Jag har absolut hittat den mest fantastiska killen någonsin. Att få dela livet med någon som han gör mig så sjukt lycklig. Tack hjärtat, för att du är bäst. ♥
 
Men tillbaka till verkligheten, jobbar för fullt och har inte haft sovmorgon på snart två veckor. Blev ingen idag på min lediga dag heller då jag gjorde en tjänst till Lotta, en av mina absoluta favoriter här i livet. Eftersom hon är iväg på en äkta häst/insperationsresa utomlands så åkte jag och släppte ut hennes hästar här hemma i Sverige. Först mamma med fölis, och sen prinsen Cartago. Han är en otroligt fin och lugn unghäst som jag gillar väldigt mycket. Dagens lycka var verkligen att få snusa lite mule och känna hästdoften. 
 
Det behövdes verkligen eftersom min man åkte iväg på jobb idag igen, och när jag inte kan snusa på han blir jag ledsen. Men om jag har tur kanske han kommer hem redan imorgon, vilket jag verkligen hoppas på. Hatar att sova själv och att inte ligga på kvällarna och prata om allt mellan himmel och jord. Han är min absolut bästa vän som jag pratar med om allt och det blir inte på samma sätt när man måste prata och säga godnatt över telefon. Ingen godnatt kyss. 
 
Bara att bita ihop, för nu är det dags att sova. Jobb imorgon igen. 
Godnatt


Hanna

Hanna
med Jimmy, Joppe & Junior
är ingenting utan er.