Hästigt!

Har precis haft en fantastisk dag fylld med häst. Började med att vakna före klockan så gick ner för att släppa ut Robban och Vinda i morgonmörkret. Gick upp till huset igen för lite nyhetsmorgon, en kopp te och mys med familjen.

Mitt på dagen gjorde jag lite stallsysslor och välkomnade våra nya hyresgäster, Gabby med hästen Idun. Robban blev överlycklig av sällskapet! Dom fattade genast tycke för varandra vilket var fantastiskt på alla sätt och vis! 😍

Sen var vi iväg på vårat hemliga uppdrag också.. Att åka iväg för att kika på en häst åt min kära vän Camilla. En halvbror till Robban. Det var såå kul att få vara med.

Hästen med världens snällaste ögon.. Inga beslut är fattade, men vi (jag och Robban) hoppas så klart.. Hehe.

Avslutade till sist dagen med att ta in hästarna tillsammans med Gabby. Robban fick sig en omgång med borsten i vanlig ordning.. Haha, jäkla lortgris han har blivit alltså.

Nu ska jag sova, blev en fullspäckad dag så både kropp och knopp är sjukt trött. Godnatt! Puss


Bra förändringar

Jag har glömt bort att berätta om lite förändring som hänt/händer på gården nu. Två av mina stalltjejer blev tyvärr tvungen att flytta till andra stall då vi har fri tillgång på grovfoder och det inte passade deras hästar. Supertrist såklart! Men nu imorgon dyker det upp en ny tjej, vilket ska bli såå kul. Robban som stått själv i sin hage kommer säkert bli överlycklig, eftersom han senaste dagarna har försökt leka med matte.. Rätt misslyckat då jag inte direkt kan hoppa omkring längre, haha.

Dessutom ska vi iväg på ett "hemligt" uppdrag imorgon och jag blev så exalterad så triggade igång förvärkar när det blev bestämt, haha. Barnet får hålla sig lugn till imorgonkväll, för det här är verkligen något som jag inte vill missa!

Hoppas, hoppas, hoppas.. Det vore fantastiskt och skulle göra mig såå lycklig. ❤️


Snart föräldrar..

Vi har varit iväg och kikat in förlossningsavdelningen också häromdagen. Trodde jag läckte fostervatten så ringde förlossningen och dom bad mig komma in för en koll, så det gjorde vi. Bebis mådde utmärkt, hade fina mått och var en liten vilding som vanligt. Mamman och pappan börjar nog bli lite nervösa nu när det verkligen närmar sig.. 26 dagar kvar till bf. Som vi längtar!! ♥
 
 

Manchester?

Bland Hööks höstnyheter dök det upp ett par manchester-ridbyxor som jag flinade lite åt när jag såg. Har för mig att det kan ha varit populärt för ett ex antal år sen, men att jag aldrig nappade på den idén då. Så har absolut noll erfarenhet med detta material, därför ber jag nu om era erfarenheter? Vad tycker ni om manchester-ridbyxor? Jag har nämligen fastnat lite och har svårt att komma vidare.. Skulle vilja prova ett par. 
 
 
Oavsett är det inge bråttom, skulle knappast få på mig ett par just nu i allafall. Men man kanske önskar sig ett par i julklapp annars, haha. Puss 

Söndagsmys

Så trött och sliten nu, men glad ändå. Ska försöka gnälla mindre för har märkt att det ändå inte gör någon skillnad, haha. Tacksam för att Jimmy inte ledsnat på mig och faktiskt kan skratta lite åt allt tok.

Ska tagga ner lite kommande veckan, så planerar inte in något extra utan tar det nog som det kommer. Har behövt införskaffa såna där sexiga stödstrumpor, för att få ner fötterna i något annat än Jimmy's foppatofflor. Hua, kommer flyta runt snart.

VILL OCH BEHÖVER VERKLIGEN ett badkar, helst installerat igår.. Så finns det någon vänlig människa där ute som råkar ha lite slantar över och känner för att köpa ett specialanpassat badkar till vårat pyttelilla badrum kanske? Drömma kan man ju i alla fall.. Puss ❤️


Flodhäst

Skrutten som alltid ska vara nära matte ❤️

Ja, jag ligger här i soffan och känner mig som en riktig flodhäst. Graviditeten har börjat bli jobbig. Har blivit så uppsvälld att jag fått införskaffa stödstrumpor, vilket gör att jag känner mig fruktansvärt gammal, haha. Får dessutom väldigt klent med sömn och är trött konstant, så humöret är inte på topp längre. Lille skrutt bökar runt och trycker på allt runtomkring, vilket inte är så härligt längre. Bara typ sex veckor kvar... Mindre om vi har lite tur.. Vecka 35 (34+0) idag. 41 dagar till bf.



Hanna

Hanna
med Jimmy, Joppe & Junior
är ingenting utan er.