Jävla #@!%&/#..

Liten blandrashund, svart och brunfärgad, är borta sen cirka 30 minuter på Hissmofors. Han lyssnar (oftast) till namnet Joppe. Han har halsband och en reflexväst på sig. Om ni ser honom är det förmodligen springandes efter ett rådjur eller hare...
 
Där gick vi nyss, i skogen, åt varsit håll, Jimmy och jag, visslade och ropade. Bara för att en än gång stack Joppe, rakt ut i skogen, förmodligen efter något fantastiskt roligt djur. Man börjar skriva en annons i huvudet där man går. Jävla hundjävel. Han är fantastisk att ha lös och gå promenader med, men råkar man vända bort huvudet en kort sekund och han får in någon ny djurdoft så är det kört. Blandras, båda jakthundar. Bra jävla kombo. 
 
Junior är ultimat då han absolut inte har något intresse alls för jakt. Han är vakthund, vilket för honom innebär att skogspromenar går ut på att hålla matte och husse under uppsikt heela tiden, samtidigt som han har glädjen att upptäcka andra dofter och stigar. Men aldrig mer än 20 meter från oss. Duktig hund!
 
Vi hittade han dock..Tillslut. 
 
Promenaden i skogen förövrigt var helt fantastisk. Vi hittade en ny stig som gick längs vattnet mest hela vägen. Hur underbart som helst och hundarna var i extas. Junior fick ett par rövsläpp av all energiöverskott och nöjet att få lite utmaningar. Blir en bildbomb här nedanför. Hade varit den perfekta promenaden förutom att Joppe stack när vi hade cirka femhundra meter hem..
 
 
Välkommen tillbaka Joppe! Med ögon stora som tefat och tungan 20cm längre..
 
 

Kommentarer
- Maya

Farmors lilla buse

2015-09-26 @ 21:05:14
URL: http://mayasblogg.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hanna

Hanna
med Jimmy, Joppe & Junior
är ingenting utan er.