Hundkoll

Planerna på att skaffa en hundvalp tar upp mer och mer av både min och Jimmy's vakna tid. Han som för tillfället sitter i en bil fortfarande, påväg bort på jobb, har letat fram en väldigt bra sida med mycket information om hur viktigt det är för valpen att träffa andra hundar när den fortfarande är valp.
 
För att den inte ska bli aggresiv mot andra hundar måste den få lära sig redan från start hur den ska umgås, leka och veta när en annan hund säger ifrån. Bara bra upplevelser från andra hundar och undvika så den förknippar andra hundar med stress. Lika viktigt att vi som blivande hundägare ska kunna vara avslappnade när våran valp får träffa andra hundar första gångerna.
 
 
Allting vi hittar försöker jag skriva upp, för det är väldigt väldigt mycket att komma ihåg och helst vill man vara den perfekta hundägarn. Jag vet att vi kommer vara långt ifrån perfekt, men det känns otroligt bra att vara påläst och försöka ta reda på så mycket som möjligt innan valpen ligger här i våra armar och myser för första gången.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hanna

Hanna
med Jimmy, Joppe & Junior
är ingenting utan er.