Sakta men säkert.

Det hände lite i stallet igår. J drog igång projekt bygga om hyllan, det blev superbra med en bänkskiva och en extra hylla. Sen på kvällen kom min kära far med leverans av tre garderober till sadelkammaren, den sista kommer till veckan. Allt för att dom ska bli likadana. Supernöjd!


Skönt när man får till lite mer ordning i all oreda vi haft hittills. 

I sadeln..

Äntligen var jag så pass pigg att jag vågade mig ut på en ridtur med prinsen. Catta peppade mig att följa med henne ut, vilket va tur annars hade jag legat kvar i sängen hela dagen. Men nu fick äntligen Kapten komma ut och röra sig igen, vilket han verkade tycka väldigt mycket om. Pigg och framåt hela turen. Idag blev det mest bara stigar i skogen, vilket passade oss perfekt. Kapten blev trött av att lyfta fötterna och jag kunde mest "åka med" och njuta. Tack Catta, alltid lika mysigt att rida med dig och Vinda!
 
En bild tagen för länge sen, i ett annan stall, en annan tid, men samma fantastiska häst. Mitt hjärta. 
 
Lilla Dimorete och Callemannen blev kvar i hagen hela ridturen även fast det var lite gnäggande när vi gick, men när vi kom tillbaka verkade de ha glömt bort oss för dom stod så mysigt vid vindskyddet ihop. Hellre att dom inte saknar oss värst mycket och är lugn när vi är ute på tur, än att någon blir stressad och far runt för mycket. Så himla nöjd med dagen, trots att det krävde all energi jag hade. 
 
Lycklig stallägare trivs som fisken i vattnet och mår hur bra som helst. 

Sängen..


Det blir inte roligare bilder än så här när man spenderar hela dagarna i horisontellt läge. Just nu ligger jag här och väntar på pizzaleverans. Har ingen direkt aptit, men äta bör man annars dör man. 

Ska ner till stallet efter middag, då kanske det blir lite mer spännande bilder. Får vi hoppas. Min kära far kommer med garderober till sadelkammaren, som jag annonserat om hur länge som helst. Äntligen får vi lite ordning och reda på grejerna som legat överallt. Puss 

Sjukling.

Jaha, då har man överlevt ännu en dag. Mycket tack vare Angelica som hjälpte mig med stallet imorse och gjorde det mesta, annars hade jag fått hålla på hela dagen. Kunde istället ligga och sova samt dega på soffan hela dagen. Vilket behövdes. Tack för hjälpen, A! Guld värt. 


Så där har Junior stirrat på mig dom få stunder jag varit vaken. "Ska du aldrig kliva upp och leka med mig mer?" Stackars lilla killen som knappt fått någon uppmärksamhet idag. Joppe däremot, han har varit toknöjd och snarkat under filten hela långa dagen. När husse skulle ta ut dom gömde han sig, han är en väldigt lojal sjuk-vän.. 

"Vill-ha-behov"

Råkade kika in på Hööks hemsida idag och hittade såklart grejer jag vill ha, och vissa saker har jag suktat efter ett bra tag nu men som ännu inte hamnat i mina händer. Har fortfarande ett hopp om att man ska bli miljonär, men vet inte riktigt hur det ska gå till då jag inte ens handlar trisslotter.
 
 
Dressyrschabrak Corlandus Gold Medal®  Färg: PETROL Pris: 289kr 
Dressyrschabrak Stroller Gold Medal®  Färg: GRÅ Pris: 279kr
Transportskydd Minerva Showmaster® Pris: 549kr
Jodhpur Casual Steeds® Färg: MÖRKBRUN Pris: 399kr
Regntäcke Amigo® Hero Lite Pris: 799kr
Stalltäcke Barton Showmaster® Pris: 249kr REA
Bandageunderlägg Expert Showmaster® Pris: 99kr
Fleecebandage Showmaster® Färg: PETROL Pris: 99kr
 
Jag äger inte ens ett par lindor, så det vore ju så klart trevligt. Sen skulle jag behöva byta ut mina låga ridskor då jag haft mina svarta i ett antal år för länge. Transportskydd kanske jag inte behövt hittils, men jag har ju planer på att åka lite mer med Kapten framöver så det vore också bra att ha. Schabrak i fina färger vill man alltid ha. Täckena är såna som faktiskt behövs, även fast innetäcket kanske inte är lika aktuellt nu då stallet förhoppningsvis håller en lagom temperatur till nästa vinter då det borde vara helt klart. Drömma kan man ju i allafall. 
 
 

Morgonmys

Det blev inte den sovmorgon jag tänkt när ett samtal med jobbet och Jimmy's väckarklocka störde mig vid sjutiden imorse. Mådde så kasst så kunde inte somna om, det var bara att kliva upp för alvedon och en kopp te. 

Ligger på soffan nu i allafall och myser. Tänkte försöka vara så lugn som möjligt idag. Får se hur det går med det. 


Husse och Joppe, mina fina grabbar. 

Lång dag..

Är fortfarande dyngförkyld. Glömde bort/trängde undan det ett tag under dagen och sen kom ett bakslag på kvällskvisten. Lite lätt värre nu. 

Men ändå är jag glad. Vi har fått fullt i stallet vilket betyder att jag inte kommer ha stallet lika ofta framöver och sen när Milla börjar ta sina stalldagar igen kommer det bara vara var fjärde dag. Hur skönt som helst. 

Var ner och tog in den nya lilla donnan med dom andra för ett tag sen. Det gick superbra. Hon är otroligt trevlig och go. Följde med in i stallet precis som om hon bott där hela livet. 


Det blev lite pip mellan henne och Vinda, men sen va det lugnt. Var även förbi en stund efter vi släkt och gjort klart, allt var fortfarande lika lugnt och tyst som det brukar vara där på kvällarna. Skönt och lättsamt!  Både jag och Jimmy passade på att gosa lite också. 

Nu blir det verkligen godnatt. 


Fullt stall!

Här är det snabba svängar minsann. Angelica ringde mig imorse och frågade efter ledig stallplats då det inte funkade där hon stod då. Så efter mycket surr satte vi igång och möblerade om i stallet. Vid tvåtiden kom ett gulligt litet sto som Kapten direkt blev kär i. Filmade det rätt så händelselösa ihopsläppet så känns tråkigt att lägga upp de, haha. Lite bilder i allafall.  


Välkommen Angelica och lilla stoet (hon har svårt namn, jag återkommer med det.), hoppas ni kommer trivas hos oss! 

Meeen..

Då var det dags igen. En negativ sida med att jobba på dagis. Känns som man blivit överkörd av en pansarvagn. Huvudet och bröstkorgen är mos. Har åkt på världens jävla förkylning, igen. Feberfrossa och hosta.. Jippi. 


Om inte det här gått över till imorgon kommer jag fundera på att byta jobb. Jag orkar inte vara sjuk mer. Har verkligen inte tid, råd eller lust heller. Fan då. Jag som har fullbokad kalender den här veckan, inklusive alla planer på ridturer och träning av hundarna. Gaaah! Godnatt.

/Förbannad tjej. 

Galen kväll.

Blev en brutal impulsgrej igårkväll. Jimmy hade surrat om att ett band som han känner skulle spela i stan, men vi hade helt glömt bort när det var. Så såg jag en liten notis igår vid sjutiden. Vi bestämde oss för att åka in och titta. Sen följde totalt kaos. 

Jimmy sprang till grannen för att låna en hårtrimmer, för då skulle han klippas innan vi for. Jaha. Matade hundarna och rastade dom. Klippte Jimmy. Bytte om. La på ett lager maskara, vilket går sådär när man är stressad. Och sen for vi. Emie mötte upp oss när vi väl kom dit, superkul att se henne också!


Otroligt mycket folk för att vara söndagkväll. Och vilket jävla drag. Tror Jane Doe är enda stället son tillåter artisterna att rocka naken på scen. Haha. Superkul kväll. Men det blev en sen kväll, och morgonen idag har varit lite tung än så länge. Pjuh.. 

Äntligen helg!

Just ja, det var söndag idag. Men min första riktiga helgdag, då jag faktiskt kunde ta en rejäl sovmorgon och äta frukost i lugn och ro med min älskling. Hade egentligen inget planerat men vi tog en sväng till stan för att handla foder åt alla djuren och väga Junior på Djurmagazinet, eftersom vår våg gav upp sist vi provade väga han hemma. ERROR stod det då..


Svängde även förbi P och M för att få en kopp kaffe samt kika deras hus med gård, vi hade ju faktiskt inte varit där innan. Fick sen skynda hem för att ta en ridtur med Malin som kom förbi och skulle rida Calle åt Camilla. Det blev en väldigt trevlig men ändå rätt lugn dag. 

Tillbaka till vardagen imorgon, var egentligen inte redo för det. Skulle behövt en extra sovmorgon. Men men.. 

En käftsmäll.

Att vara ung tjej kan innebära många saker. Ikväll blev jag påmind om en av dom, att vara mörkrädd. Att gå utomhus när det är mörkt. Det finns vissa ställen i den byn jag växt upp i som alltid varit lite extra skrämmande. Skogspartier där gatubelysningen inte riktigt når eller självaste centrum, kvällstid när det inte är lika mycket rörelse. Det är många gånger jag ökat på stegen för att skynda mig hem eller ringt pappa för att be honom möta mig. Det ska inte behöva vara så, egentligen. Men ändå har den där skrämmande känslan av mörkret eller att möta en mörk skugga, gnagt i mig alla år jag fått gå hem själv. Tills nu, ikväll.
 
Junior är en ganska flamsig hund. Han är bara 10 månader, så det är okej. Han är min lilla bebis som följer mig vart jag än går och jag ler varje gång han skiner upp när man plockar upp något han vill ha, det kan vara en pinne, en handske eller vad som helst egentligen. Promenaderna går oftast ut på att få Junior och Joppe (vår andra hund) att inte busa så mycket utan faktiskt göra det dom ska. Vilket inte är så lyckat jämt. Men man kan inte låta bli att lé.
 
Ikväll gick jag för första gången själv med Junior på en längre runda än runt våra egna kvarter. Det var inte min lilla bebis som gick där brevid längre. Fram växte en stark individ. Därav tankarna i dagens inlägg. När vi lämnade våra säkra, lugna kvarter klev Junior fram. Han var helt plötsligt två steg före mig. Huvudet var högt och kroppens hållning blev annorlunda. Jag fattade inte först varför jag själv blev så avslappnad av hans annorlunda sätt. Men sen kom jag på det. Jag kände mig trygg. 
 
Det kändes så jävla bra. Det var som att ge mörkret en käftsmäll. För första gången kunde jag gå i mörkret, med ett totalt lugn. Junior vaktade mig. Han hade hundra procent koll på omgivningen. Stannade för att kolla vissa saker extra noga. Gick över på min högra sida för att skydda mig mot några individer på andra sidan vägen. 
 
 
Jag är en känslig person när det kommer till mina djur. Dom betyder allt för mig och jag skulle göra allt jag kan för dom. När jag går där på en skogsväg som alltid skrämt livet ur mig, tåras mina ögon. Jag var inte rädd längre. Jag har ju min väktare. Även om han oftast är flamsig, så vet jag nu att när det gäller så kommer han göra allt han kan för mig med. Jag hade önskat att alla rädda tjejer skulle haft en Junior, och få känna den frigörande känslan av att känna sig helt trygg. 

Tröttt...

En liten solstund på bron, en ridtur och en lunch senare. En helt fantastisk jävla dag idag. Förutom att jag är så trött att huvudet snart trillar av axlarna. Ska snart gå och göra gubben sällskap ute igen, så fort mina ben bär mig. 


Duktiga pållen fick springa så fort han ville på en sträcka idag. Det gick så fort att matte's ögon började rinna efter en tredjedel av den lilla sträckan på ca 100 meter. Haha, tokhäst. Bästa häst. 

Godmorgon!

Sitter nu i soffan och väntar på att vattnet ska koka upp så jag får mig en kopp te. Har precis kommit in från stallet. När jag släppte ut var det någon minus, men för att inte hästarna ska dö under dagen fick dom lite tunnare täcken i allafall. Efter dom varit ute en timme sken redan solen på dom och himlen är klarblå. Fantastiskt väder idag! 


Ska äta lite frukost och vila i solen en stund, sen ge mig ut på en lite längre ridtur. Känns som det perfekta vädret för en ridtur och en i övrigt lugn dag. Har sovit rent ut sagt skit inatt, så behöver vila upp mig. Ha en bra dag alla, ta vara på vädret! Pusshej. 

Hello Friday

Det här är den längsta fredagen jag haft på länge. Klockan ringde kvart över fem imorse och jag slutar sista jobbpasset klockan 23.30 ikväll. Började dagen med att släppa ut hästar, göra färdigt stallet, göra sig redo och vara på första jobbstället till kvart i åtta. När jag slutar här får jag åka hem och kasta i mig någon middag, sen vidare på nästa jobb. Blir nog några kaffekoppar idag..

Tur det är helt fantastiskt väder så vi är ute hela dagen på jobbet. Såna här dagar trivs man extra bra på dagis. 


Igår blev det en väldigt härlig kvällstur med Catta. Kapten är så himla lugn när Vinda går bredvid, noll tävlingsinriktad mot henne. Tog lite galopp också. Det märks att han har lite mer kondition och muskler att bygga upp, jag med för den delen, haha. Men himla kul att man kommit igång på allvar igen. 

Ha en underbar fredag alla! Puss 

Tröttmössa

Hade en skön förmiddag med stallet och hundarna. Drog iväg på jobb till lunchtid och blev bokad även till kvällen, så landade i soffan strax före 22 och höll helt på att glömma bort pållarna som inte fått gå in. Tur jag kom på det när jag uppdaterade kalendern. 


Dom var rätt nöjda med att få komma in. Men det handlar bara om maten, hade jag gett maten ute hade dom nog velat stå ute ett par timmar till. 

Tröttmössan har nyss försökt få ihop kalendern med jobb, stall, hundar och familj. Utan vidare vettig framgång. Milla tog och fick armen gipsad idag, så istället för färre stalldagar blir det dubbelt upp framöver då hon inte ens kan böja armbågen, haha. (förlåt för skrattet Milla, jag är trött..) Hade mer jobb inbokat än jag trodde, så det här kan bli intressant. Hoppas kroppen och knoppen hänger med, för nu blir det fullt ös medvetslös. Trött. Ledsen för det. Godnatt! 

Ridtur

Det blev inte riktigt den ridturen vi tänkt oss idag. Det började med att Milla's dragkedja på jackan gick sönder när hon väntade i min hall medans jag bytte om. Sen hade jag mina ridtäckbyxor i tvätten sen igårkväll, inte bra att jag glömt dom där. Vi hade planerat att ta rätt mycket trav på turen idag och även någon galopp, men då var Calle tokslö. Trodde först han hade ont någonstans, men han var nog bara trött eller/och hade träningsvärk. Eftersom han är 26 år så valde vi att ta en lugnare tur, man måste lyssna noga på sina djur och deras kroppar. Kapten däremot var superduperpigg och hade lätt galopperar flera mil om han fått.. Haha. Får prova igen en annan dag. 


Nu kom precis J hem efter att ha varit iväg för att handla snus och ostkrokar åt mig. Ska mula i mig en massa ostkrokar nu och sen bada Junior, för han är lite för skitig för sitt eget bästa. Får nog ta och byta sängkläder också, hehe. Ha en bra kväll alla! 

Ny vecka

Jag är ledig idag, så började med det här tråkiga som disken och att städa. Eftersom solen sken så fint ville vi ta en lite längre promenad med hundarna, synd det blåste så himla kallt. Men vi har i allafall kommit in nu efter nästan två timmar ute. Gick en rejäl skogspromenad och sen gick vi till vår egen skog för att kolla hur det ser ut där. Det är för blött på sommaren så passar på nu när det är fryst. 


Så nu vila på soffan tills Milla pillrat sig hit, så vi kan sticka ut och rida. Blir nog en extra tröja till det. Hehe. 

MIN HÄST!

Jag vet inte riktigt hur jag ska börja, men har än så länge haft en fantastisk dag. Vaknade när J for på jobb, åt frukost med hundarna och tog en promenad. Mötte Milla och Catta i stallet för en ridtur. Det blev en väldigt lugn runda där Kapten skötte sig exemplariskt. Väldigt mjuk och lugn både i skritt och trav, även fast jag kände all energi som fanns i bakdelen. Vi tog en liten galopp upp för en liten backe och jag råkade tappa ena stigbyglar, när jag sen svängde foten för att få tag i den kom jag åt Kapten och då gjorde han ett riktigt galoppombyte, haha. Helt jävla otroligt. Trodde inte alls det var något han skulle klara av. Det blev ett litet skutt och några steg efter som blev i ökad galopp, men ändå superduktigt gjort av min lilla häst. Superstolt matte svävade på moln resten av ridturen... 

(Dom två sista bilderna har Milla fotat.)

Efter ridturen tog vi en tepaus hos mig och surrade lite. Det var väldigt trevligt. Har efter legat på soffan i min egna lilla bubbla och bara kollat på tv. Himla skön söndag! 

Kärlekens dag

Det här skrev jag den 11 febriari 2013. Jag tyckte det kändes passande att lägga fram den här bilden igen, med tanke på vilken dag det är. Hoppas alla har en mysig alla ♥ dag. Jag väntar fortfarande på att min fina man ska komma hem från en jobbdag, så jag får pussas lite och förhoppningsvis en mysig kväll. 
 
 
Jag älskar dig, du är mitt livs kärlek.

Ny gäst i stallet

Nu har vår nya hyresgäst i stallet landat. Det är himla kul eftersom vi känner både häst och ägare sen ett tidigare stall. Grabbarna kände nog igen Vinda (som den nya hästen heter) och tog det himla lugnt. 


Så nu hälsar vi islandshästen Vinda varmt välkommen tillsammans med ägaren Catta! Hoppas ni ska trivas bra hos oss. 


Godmorgon!

Hello världen. Klev upp före tuppen och lämnade resten av familjen i sängen för att pillra mig ner till stallet och ta en ridtur med Milla. Det blev som vanligt en fantastisk ridtur och lugn morgon i stallet, vilket alltid får energinivån i kroppen att skjuta i höjden. 


Kom sen in och skulle ge hundarna mat eftersom husse försovit sig och stuckit rätt fort. Men Junior har kommit in i en jobbig period då han inte äter, så idag fick jag handmata honom. Får se hur det går när husse ger lunch och vid middag, funkar det inte får jag prova lite olika alternativ i helgen. Han måste ju äta. Lille skrutt. 


Djurskyddarna

Ligger nu i sängen och tittar på djurskyddarna, på tv4 play. Blev en lite sen kväll i stallet då jag städade ur en box och gjorde klart allt för inflytt av vår nya hyresgäst, tog in grabbarna och precis när jag var påväg upp kom hon som ska flytta in med lite grejer. Så det va ju precis. 

Tänkte lägga upp lite bilder på Calle's kvällsrutin, som han gör jämt efter vi tagit in honom. Och såklart några på min fina prins. 


Nu ska jag fortsätta titta djurskyddarna innan det är dags att sova. Tidig morgon imorn, förmodligen kliver jag upp före tuppen. Godnatt! 

Vårkänslor

Torsdag. Jag började dagen med att släppa ut grabbarna grus och göra klart stallet, var ut med hundarna och vi alla åt frukost. Nu har jag rast på jobbet och längtar bara ut. 


Det är helt fantastiskt väder. Vi ska som tur är gå ut efter sovstunden. Sen är det inte så himla många timmar kvar innan jag får åka hem faktiskt. 

Ska rensa ur en av boxarna i stallet ikväll, då vi fått ett roligt besked i veckan. I slutet på februari får vi ett tillskott till stallet. Ska bli superkul då vi känner personen och hästen sen innan. Hoppas så klart att dom ska trivas bra hos oss. 

Promenad i mörkret

Efter några timmars jobb och middag lastade jag in Junior i bilen för att fara till Aspås. Där blev det först en kopp kaffe och sen tog vi en promenad med hundarna. H med familj har en supergullig liten golden som heter Svea. Hon är totala motsatsen till Junior. Lugn samt väldigt tyst och försiktig. 


Tog ingen bild för det var mörkt och jag hade full fokus på att gå, prata, ha koll på omgivning och på Junior. Han blev helt slut efter en väldigt kort stund. Det var något nytt för honom, och väldigt nyttigt. Vi for hemifrån, lämnade hans trygghet (Joppe), träffade en ny hund, fick på han en ny sele och skulle promenera i ett helt främmande kvarter. Han skötte sig exemplariskt. Även fast vi inte gick speciellt länge, räckte det gott och väl för att trötta ut honom. Fantastisk kväll. 

Godmorgon

Började dagen på bästa sätt. Ljust har det blivit också. Mötte upp Milla i stallet vid sju och när vi började rida hade det redan börjat ljusna. Härligt! 


Nu ska jag ta en kopp te, lite frukost och sen rasta hundarna innan det är dags för några timmars jobb. Ha en bra dag! 

Hakuna Matata!

Stallet idag och så blev det lite träning med hundarna. Tog en skogstur för att komma undan all is. Skönt med lite terräng och snö igen. Tränade hundarna i ganska branta backar för lite muskler och sen även inkallning. Lägger upp en liten film på inkallning när jag letat reda på datorn. 

Bilder kommer här


På kvällskvisten fick jag även besök av H, så vi drack en kopp kaffe och surrade lite. Bokade en ny dejt till imorgon då vi ska träna hundarna tillsammans. Det ska bli himla kul. Sen ska jag börja morgondagen med en ridtur tillsammans med Milla också. Blir nog en helt fantastisk onsdag. Pusshej.

En blöt måndag

Eftersom det inte blev något jobb för mig idag hainsidan est legat på soffan, mycket med tanke på föret. Det är ren jävla blank-is ute och jag har inte tid att bryta en höft eller så. Lyckades dock pillra mig ut en kort sväng för att hjälpa J att leda bort en viss vattensamling från hagingången nere vid stallet. Gick över förväntan faktiskt. 

Joppe började såklart skaka efter en stund, så han fick krypa in i värmen. Sen vägrade han kliva ur, haha, min fina sötskrutt. 


Vi har fått gummimattor nu också, som vi ska klä insidan av boxarna med så fort vi har putsat allting. Det kommer förhoppningsvis bli superbra! 

Söndag

Vi tog en promenad hem till mina kära föräldrar för att beskåda deras nya familjemedlem som dom hämtade i södra Sverige i fredags. Den va brutal. 


En Subaru Outback 3,6 årsmodell 2010. Med automatlåda och en jävla massa knappar. Så jävla nice. Hade lätt dumpat mina föräldrar för att stjäla den och leva med en ny identitet. 

Junior ❤

Min fina lilla gris ❤


Hoppträning

Jag och Milla for till Frösö Hästgård för att titta på hoppträning. Lite kallt, men så himla kul att se. Man blir själv taggad till tusen. Fick även med mig ett fleecetäcket med helhals hem, som Mia var så snäll att ge bort.


Bara bilresorna dit och hem var sjukt underhållande. Älskar när man börjar prata om en viss grej och sen bara fortsätter det hela tiden. Man är aldrig tyst och skrattar mycket. Typiskt "Hanna-och-Milla-samtal", haha. Tack stumpan för en fantastisk kväll! ❤ 

SNÖSTORM ❄

Haft två saker att göra idag: rida och att kolla på hoppträning. Skönt! För en gångs skull slippa stressa, ta en rejäl sovmorgon och verkligen slappna av. Ridturen blev dock inte lika mysig som jag tänkt mig... 

Tog bara på mig väst, ridbyxor och stövlar eftersom det nästan var plusgrader och solsken ute när jag gick ner till stallet. Blåste lite lätt. 


Tog med lille Kapten in och gjorde iordning han. Sen när vi kommer ut hade det börjat snöa lite lätt. Men okej tänkte jag, vi tar en liten sväng med mest skog så slipper vi åtminstone blåsten. Helt jävla plötsligt, mitt i ridturen, blir det full jävla snöstorm. Jag såg inte ett jävla skit så Kapten fick hitta hem åt oss. Han travade i ett väldigt behagligt tempo med tanke på vädret och stannade bara en gång när vi fick möte av två filurer som var ute på promenad mitt i stormen. 


Som tur är tog vi oss hem, dock en aning kall. Sen när jag tagit av K alla grejerna, slängt på han ett täcke och kommer ut så är det såklart jättefint väder igen. Suck. Vädergudarna ville nog att vi skulle frysa lite idag. Tackar! 




Ännu en dag..

Har varit så sjukt trött hela dagen. Somnade nästan med huvudet i tallriken vid lunch. Det hade säkert fått dagisbarnen att fundera på vad för knäppis till fröken dom hade, haha. 

Men, blev i allafall bjuden på middag av lillasyster eftersom hon va ensam hemma. Hemgjord pizza, supergott va det. Där har Joppe en egen plats vid bordet, så klart. 


Jimmy åt sista pizzabit direkt från plåten, då vi redan hunnit plocka bort tallrikarna vid det laget. 

Men nu säger jag tack och godnatt för idag. Önskar just nu att jag hade ett badkar att kliva ner i, mer än någonsin. Aja, blir en kopp te och sen någon film i sängen kanske. Pusshej. 

LILLASYSTER ❤


"en kropp, det är inte bara nånting som du har
ett liv, det är inte bara nåt du fan lever i
det kommer du att dö med"


Fina pojkar


Morgon..

Ja det är myggfritt idag. När jag klev upp strax före åtta var det - 27,7 grader ute, jag bestämde mig för att vänta en stund och hoppas tempen går ner lite innan jag ska gå ner och släppa ut hästarna.


Så jag och Junior tände en brasa och gjorde en kopp te, sen fick han springa ut och snabbkissa. Han tyckte nog att det var lite kallt ute, för han skyndade sig in så fort sista droppen lämnat snurven hans. Han fick lite mat och vilar nu i soffan med mig framför nyhetsmorgon. 


Nu är klockan snart nio, tempen har stigit med cirka 2 grader. Så ska alldeles strax klä på mig och släppa ut grabbarna grus, så dom får i sig lite frukost. Godmorgon alla! Puss

Värdelös morgon


Är på jobbet och har rast. Den här dagen är inte okej. Började med att försova mig rejält, alltså att man vaknar precis när man egentligen började jobba. Panik. På med närmsta kläderna, borsta tänderna i all hast och satte upp håret precis när jag kommit in i bilen. Höll dessutom på att köra in i mitträcket på E14 när jag skulle fippla upp telefonen för att ringa och meddela min jävla försovning. 

Vill bara hem och lägga mig i sängen. 

Sakta men säkert..

Har precis landat i soffan efter en sväng i stallet. Vi fixade ner lite hö till stallet och tog in grabbarna. Supermysigt när J bestämmer sig för att vara med och vill gosa lite mule med, hehe. 

Har jobbat idag, och det känns att de var en livad dag. Huvudet känns som att det vilken sekund som helst kommer trilla av axlarna. Hade tänkt hinna med en liten ridsväng eftersom morgondagen är fullpackad med jobb och kalas. Men valde dock Bäste Bonde med J och Gunde Svan istället. 

Nu är det dags för te och sen godnatt, bjuder på lite snöbilder från häromdagen. Enjoy! 


Linnea & Fuxen

Tänkte prova lägga in ett litet filmklipp från när vi var i Ås och Linnea hoppade.
Har inte gjort det här förut, så får se hur det går. Här kommer det:
 

SNÖ! ❤

Åh vilken fantastisk tur jag och Kapten fick idag, efter att all denna snö kommit senaste dygnet. Först var det inga problem att hämta han i hagen (!!!), bara gav han en godis vid grinden och trädde på han grimman, sen när han var ryktad och fått på sig alla grejer stack vi ut i det snöiga vädret. Valde skogsvägen där det låg minst 30cm nysnö, bara synd att någon precis innan kört en skoter där... Men vi travade en bra bit och vilka benlyft det blir i djup pudersnö, haha. Sen tog vi några svängar galopp också. Wihoo! Så himla kul. Kapten exploderade ett par gånger, haha. Fina duktiga killen.



Hanna

Hanna
med Jimmy, Joppe & Junior
är ingenting utan er.