När solen går ner

Jag kan inte sova något mer.
Allting går upp för mig när solen går ner.
Kan inte drömma mig bort.
Jag ser problem under mitt ögonlock.
Jag kan inte sova nå't mer.
Allting går upp för mig när solen går ner.
Kan inte drömma mig bort.

Jag kan inte sluta looa.
Stänger ögonen och ser de svarta molnen hopas.
Undrar varför vägen ska vara fylld ut av gropar.
Vi växer upp med känslan av att ha förlorats,
Ser du vart det rotas?
 
Jag ser hur små problem blir stora.
Mammas tårar rinner ner från kinden när hon ropar.
Ännu en begraven som dog där han var bosatt.
Vill blunda och slippa se men det går inte att snooza.
 
Och stress tynger mig som ett ton stenar.
Jag går och väntar på detonera.
Det måste finnas andra sätt och leva.

Nej, jag kan inte sova nå't mer.

När känslan stannar, dag efter dag

Alla mörka tankar och känslor kommer ta död på dig en dag.
Inlägget ovan är inte för alla. Därav användarnamn och lösenord.

Kapten

En liten ljusstråle mitt i allt mörker.
Tack Catta för alla fina bilder! ♥ Det här är långt ifrån alla, men vill behålla några till senare tillfällen..

Tid.

Tre veckor har gått. Klumpen i magen är kvar, men nu är masken lättare att hålla. Man har ju fått öva ett tag. Känslan är rätt obeskrivlig. Allt annat verkar så litet i jämförelse.  Nu kan jag åtminstone sova, men ändå så är jag trött. Så sjukt trött, hela tiden. Som om sömnen inte spelar någon roll.
 
"The trouble is, you think you have time" - Buddha

Liten skit

Kan inte annat än le åt mig som liten. Inpackad i så sjukt många lager, men rätt söt ändå. Är glad över att mina föräldrar hade mig ute mycket när jag var liten, det har nog bidragit till att jag gillar det nu när jag är äldre med. Att få vara till fjälls, köra skoter och grilla med familj/släkt. Eller bara ta längre skogspromenader i alla årstider, för att komma undan vardagen lite.
Här var jag riktigt liten, med Ebba. Som låg och vaktade mig när jag sov. Uppväxt med djur, förmodligen därför jag har några själv nu. Ibland behöver man titta på bilder, för att få minnas och återberättat för sig. Hur allt var, när det var bra och tryggt.

Kansas

I close my eyes, Only for a moment And the moment's gone. All my Dreams Pass before my eyes of curiosity.
Dust in the wind: All they are is dust in the wind. Same old song, Just a drop of water In an endless sea. All we do Crumbles to the ground, Though we refuse to see. Dust in the wind, All we are is dust in the wind Now, don't hang on; Nothing lasts forever But the earth and sky; It slips away, And all your money Won't another minute buy.
Dust in the wind,
All we are is dust in the wind

Måndag-fucking-morgon.

Trött och utmattad, det tog ett tag för mig att kliva upp. När jag väl lyckats plocka på mig några kläder och gått ut till bilen så är den så klart stendöd. Batteritorsk eftersom en lampa lyst hela natten. Tack. Hämtar närmsta laddare, nej men då funkar ju inte den. SÅKLART. Ner genom all dynga i hästhagen för att leta reda på en ny, sätta på den och vänta tills den laddat tillräckligt för att starta bilen. Grattis, kommer iväg på jobbet.. Är sen som fan och med dyngiga skor.. Mina nya fina skor...

Sen att det låg en dimmoln tjockt som bomull hela vägen till jobbet gjorde inte saken bättre. 70km/h körde kön som snabbast. Ville gråta halvvägs till jobbet. Men biter ihop och håller käft idag tills jag får komma hem igen.

Mitt hjärta

Vad skulle jag göra utan dig?.. Min bästa vän, min älskade, min livskamrat.
 

Tusen sorger.

Den här måste vara skriven för oss, här och nu. Jag svär, den är.. så nära man kan komma. ♥
 

När ljuset släcks.

När livet slår undan benen på dig, och orken att resa sig inte finns där. När det ligger en hinna av grått över alla känslor och tankar du har. När du bryter ihop och blir kaos på helt fel ställe, men skiter i det. För ingenting spelar någon roll. Ingenting kommer någonsin bli densamma. När du fortsätter med det du kallar liv, och något alltid kommer saknas. Någon.
 
Minnen som hela tiden tycks dyka upp. Minnen som du inte visste fanns. Allt dyker upp, för att tynga ner dig lite extra. När det är jävligt tungt som det är. Man stänger av, blir frånvarande fast man ändå är där. När man vill stöta bort hela världen, men ändå står där och låtsas som ingenting.
 
Bedöva mig, det känns som jag blivit halv
och nu är falska känslor bättre än inga alls
och det är inte det att min blick har blivit kall
Jag har sibirisk vinter, fast på insidan
Hur blev mina skor så tunga?

Smärta.

När den slår till, med full kraft. Helst när man är ensam. En låt som spelas på radion när man sitter själv i bilen, då rasar allt. Man längtar hem, till tryggheten och sällskap. Det här kommer att gå bra, det måste göra det. 

Fantastisk lördag

Igår fick vi finbesök av Mia och Päkka, vi käkade svingod middag och myste i soffan hela kvällen. Underbart och ska absolut göras om väldigt snart. Så härligt med en avslappnad kväll, precis vad vi behövde! 
 
 
 

MÅSTE HA!

AH! Skopunkten har just nu extrapris på en sko som jag verkligen måste ha. Länk finns här!
Varför ska man vara så jävla pank när man hittar grejer man absolut vill ha? Jag är definitivt en höst/vinterbrud. Hittar alltid mest grejer på hösten. Typiskt..
 
 
Jimmy är en av dom som skulle påstå att jag redan har ett par, men det har jag inte. Lite lik är dom kanske, men inte så lika att man inte kan ha ett par av varje... Dessutom är mina skitiga och lite slitna..

Snart helg.

Ibland kan jag önska mig en mer kraftfull bil än min Subaru. Den funkar perfekt som dragbil men jag gillar snabba fordon, och då finns det en del att önska. Men inte idag... Efter att ha kört skottkärran (vår rostiga Skoda) som skakar så våldsamt att man tappat grejer längs vägen om man kör över 90km/h, typ dörrar och så.. Då älskar, älskar, älskar jag min fina subba. Den är helt jävla underbar.
 
 
Men i alla fall, igår kokade jag sylt. Fick panik när jag inte hittade lock till alla mina burkar men tydligen sjunker bären ihop rätt bra, för det räckte med dom jag hade. Pjuuh. Vågade dock bara koka en fjärdedel av alla bär, så resten ligger nerpackat i frysen. Hojta till om det är någon som vill ha en påse eller två.
  
 
Morgonen idag började med att släppa ut hästarna i den fullkomliga storm som vi tydligen blir bjuden på av vädergudarna idag. Skulle storma hela dagen med en lite varning på det. Toppenmysigt, eller?  Så nu kurar jag ihop mig på kontoret några timmar tills det är dags att åka hem för att mocka. Både jag och Jimmy snoozade nästan två timmar för länge imorse, haha. Typiskt oss. Vaknade i panik.. "Jimmy! Klockan är fan fem över sju.. Vakna!" Och så var vi båda uppe på benen rätt fort.

Lingonsylt!

Igår tog jag och gubben ledigt från livet en timme för att plocka lingon. Så otroligt skönt att kunna gå fem minuter ifrån huset och där har vi värsta skogsparadiset. En massa sköna stigar, bärplockningsmöjligheter och skoterleder. Vi lyckades plocka cirka åtta liter under den där timmen och jag var supernöjd, fram tills dess att det var dags för rensning.. Då insåg jag hur mycket åtta liter är..

Under tiden tittade jag på det enda programmet jag lyckats börja följa än.. Bonde söker fru, och inte nog med det så fick vi finsällskap av Catta. Väldigt trevligt! Lite skillnad att titta med henne som är lika engagerad som mig än med gubben som mest sitter med telefonen i högsta hugg under hela programmet.

Nu ska jag göra ett sista ryck på jobbet innan jag får fara hem.. Puss!


Hanna

Hanna
med Jimmy, Joppe & Junior
är ingenting utan er.