Gårdssysslorna hopar sig

Det händer saker på gården hela tiden, mycket som jag missar att ta kort på men bland annat så har vi krattat hela gården. Eller nej, jag krattade fram löver från buskar osv. och Jimmy tog rätt på det med åkgräsklippare och lövuppsamlare. Himla enkelt och smidigt :)   Glömde dock att ta kort när allting var klart och fint. 
 
 
 
Sen när det är fint väder vill man passa på att göra allt utomhus och i måndags bjöd våren på sitt finaste väder. Strålande solsken, jättevarmt och vi njöt till tusen. Började med frukost ute på våra "nya" utemöbler (mamma som tyckte synd om oss för att vi inte hade några, så hon skänkte oss sina) och sen även lunch, solning och middag där. 
Joppe låg och myste i knät på Jimmy så fort det blev minsta lilla skugga, då det inte blev för varmt. Och han hade tassarna lite kul, ser inte så jätteskönt ut men han låg faktiskt och snarkade.. Haha. 
 
Sen fick Jimmy för sig att elda lite gammalt gräs, men det gick fort överstyr och han höll på att elda upp både skogen och grannens hus. Tur hjälpen kom då en annan granne kom förbi med en längre slang.
 
På kvällen fick vi åka lite finbil med pappsen. Kanske drog lite lätt kallt, men lätt värt det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hanna

Hanna
med Jimmy, Joppe & Junior
är ingenting utan er.