Hundutställning i Sundsvall

Bättre sent än aldrig. Söndagen den 12 oktober for vi som sagt till Sundsvall på hundutställning för att träffa vår kennelmamma Pia och även lite vänner med sina CC-hundar. Det var mysigt att träffas men lite stressande för Junior med alla tusen hundar och människor. Dock skötte han sig exemplariskt ändå och sov som en klubbad säl på vägen hem.  Lite bilder kommer här :)
 
Hunden Jimmy håller i är vår första CC-kärlek Toro. Han kommer från samma kennel som Junior fast har andra föräldrar. Toro är en välbyggd vovve med sin 65kg tunga kropp, men samtidigt är otroligt varsam med Junior på sina fjuttiga 27kg. Dom låg ner och smygbusade när vi tittade på alla andra CC's som tävlade i ringen. Det var roligt och även om vi aldrig kommer ställa ut Junior kommer vi säkert åka på någon fler tävling bara för att umgås. 
 
För den som inte vet så får Junior inte ställas ut eftersom han har vad som kallas "kroksvans". Slutet på hans ryggrad, den delen som är svans, är felutvecklad och växer i fel vinklar. Ett skönhetsfel som gör att han inte får ställas ut alls, men inget som påverkar han som sällskapshund. Vilket vi ville ha, en sällskapshund som kan vakta gården och oss. Fantastiska lilla varelse :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hanna

Hanna
med Jimmy, Joppe & Junior
är ingenting utan er.