Robban Slogum

Med ett nytt år kommer nya möjligheter och här är en av dom. Säg hej till min nya vän Robban! Japp, jag har blivit ägare till ett kallblod. Efter förfrågan kommer här information om denna lilla skrutt. 
 
 
Robban Slogum
Född 2004
 
Ett oerhört trevligt och mysigt kallblod som är f.d travare. Han kommer från ett travstall i Ås och gick på travbanan så sent som i somras, men har nu fått en chans efter det som ridhäst hos mig. Han är väldigt grön i ridningen, så vi kommer få börja med grunderna. Han har ett underbart temperament och verkar inte stressa upp sig i onödan. Saker som är läskiga smyger han oftast förbi och när man kommer genom hagen är han snabbt framme för att undersöka om du har något gottis i fickorna. 
 
Vi har mycket jobb framför oss, men han är så villig att lära sig och försöker verkligen sitt yttersta för att göra det man ber om även om det kan vara svårt att förstå ibland. Det ska bli så kul att få göra allting tillsammans med denna fina herre. 
 
Han har verkligen glimten i ögat och jag är så ivrig att komma igång. Jag vill vara noga med varje steg och känna förändringen, samtidigt som jag drömmer om galopp på gröna ängar helt fri från utrustning, bara tillit och ett starkt vänskapligt band mellan häst och ryttare. 
 
 
Hoppas du kommer trivas bra här, Robban min charmiga lilla skrutt! ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hanna

Hanna
med Jimmy, Joppe & Junior
är ingenting utan er.